Palvelut

Migreeniyhdistys palvelee jäseniään.

Sairaanhoitajan neuvonta

Onko sinulla ongelmia migreenin hoidossa? Voit kysyä sairaanhoitajalta neuvoa. Sairaanhoitaja on puhelimella tavoitettavissa keskiviikkoisin joko klo 8–12 tai 16–20. Tarkista aika etukäteen vastaajasta. Puhelin 050 400 8787.

 

Fysioterapeutin neuvonta

Mietitkö miten migreeni ja liikunta sopivat yhteen?

Voit kysyä fysioterapeutilta terveysliikunnasta, ergonomiasta ja mm. rentoutusmenetelmistä kivunhallintakeinona.

Voit halutessasi varata itsellesi yksilöllisen puhelinajan Migreeniyhdistyksen fysioterapeutille. Lähetä sähköpostia fyssari(at)migreeni.org ja kerro itsestäsi lyhyesti, ilmoitathan myös jäsennumeron. Voit ehdottaa sinulle sopivia puhelinaikoja tai fysioterapeutti lähettää sinulle aikavaihtoehtoja paluupostissa.

 

Vertaisryhmät

Vertaisryhmiä kokoontuu vuoden aikana ainakin Helsingissä, Jyväskylässä, Kemissä, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa. Myös uusia ryhmiä on perusteilla. Ryhmiin voit osallistua riippumatta siitä, millaista päänsärkyä sairastat.

Kokoontumisajoista ja -paikoista saat tietoa tapahtumakalenterista.

 

Luennot ja muut tapahtumat

Migreeniyhdistys järjestää luentoja ja kursseja eri aihealueista useilla paikkakunnilla. Tiedotamme niistä tapahtumakalenterissa, jota päivitetään säännöllisesti. Mikäli olet yhdistyksen jäsen, saat halutessasi tiedot suoraan omaan sähköpostiisi.

Takaisin ylös