Hae tuetulle lomalle!

Hyvinvointilomat ry:n lomaviikko järjestetään vuonna 2018 Lomakoti Kotorannassa Kiljavalla. Lomajaksoilla on ennakkoon suunniteltua ohjelmaa, joka sisältää niin liikuntaa, ulkoilua kuin muitakin lomakohteeseen sopivia aktiviteetteja.

Loman ajankohta: 16.–21.4.2018, loma suunnattu aikuisille

Lomateema: Yhdessä enemmän

Lomakohde ja sen kotisivujen osoite: Lomakoti Kotoranta, Kiljava www.kotoranta.fi

Hakuaika: 16.11.2017–16.1.2018

Hakulomake ja lisätiedot: https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/info/29494 (HUOM! Linkki toimii vasta 16.11.)

Loman omavastuuosuutena Hyvinvointilomat perii 18 euroa / vrk / hlö eli yhteensä 90 euroa.

Lomajaksoille haettaessa suosittelemme käyttämään jokaisen lomajakson yhteydessä olevaa sähköistä hakulinkkiä. Huomioithan, että lomaa voi hakea ainoastaan ilmoitettuna hakuaikana.

Jos haluat hakea manuaalisesti täytettävällä hakukaavakkeella, voi hakukaavakkeita tilata Hyvinvointilomien toimistolta puh. 010 830 3400 tai toimisto@hyvinvointilomat.fi . Sähköisen lomakkeen voit tulostaa täältä http://hyvinvointilomat.fi/wp-content/uploads/2017/10/HVL_Tuetun-loman-hakemus-2017.pdf

Hakuajan päätyttyä hakemukset käsitellään Hyvinvointilomien toimistolla ja lomalle valituille lähetetään kutsukirje ja lasku. Lomalaisen on maksettava lasku (omavastuuosuus 90 euroa) Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä.

Noin kolme viikkoa ennen loman alkua lähettää lomakohde lomalaiselle kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin lomasta.

Lomajakso toteutetaan Sosiaali- ja Terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Kaikki valinnat lomaviikoille suoritetaan Hyvinvointilomat ry:n toimesta. Lomalaisten valinnoissa noudatetaan Sosiaali- ja Terveysministeriön ohjeita. Tuettu lomajakso toteutetaan suunnitellusti, jos Sosiaali- ja Terveysministeriö myöntää Veikkauksen tuotoista Hyvinvointilomat ry:n hakeman avustuksen vuodelle 2018. 


Älä jää yksin!

Olemme tukenasi, liity jäseneksi tästä