26.02.2019 11:09

Hankekoordinaattori vapaaehtoistyön kehittämishankkeeseen

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallisesti toimiva, kasvava ja kehittyvä potilasjärjestö. Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön ohella toimintamme ydintä on vertaistuen tarjoaminen migreenin kanssa eläville.

Hankekoordinaattori vapaaehtoistyön kehittämishankkeeseen

Haemme nyt STEAn rahoittaman kolmivuotisen hankkeen toteuttajaksi hankekoordinaattoria. Hankkeen tarkoitus on migreenin kanssa elävien toimintakyvyn, työelämäosallisuuden ja osallistumismahdollisuuksien edistäminen ammatillisesti koordinoidun vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kautta.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on vastata itsenäisesti hankkeen suunnittelusta, sisällöstä, aikatauluista, budjetista, toimeenpanosta ja raportoinnista. Koordinaattori osallistuu hankkeen käytännön toteuttamiseen, koulutukseen ja tiedottamiseen. Koordinaattori rakentaa maakuntiin uusia yhteistyöverkostoja järjestöjen ja sidosryhmien kanssa ja käynnistää alueellista pilottitoimintaa. Työpariksi rekrytoidaan vuonna 2020 hanketyöntekijä.

Edellytämme aiempaa kokemusta STEA-rahoitteisten hankkeiden hallinnasta sisältäen hankesuunnittelun, budjetoinnin ja erityisesti raportoinnin (TVS), soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vapaaehtoistyön organisoinnista ja kokemusta järjestötoiminnasta pienessä yhdistyksessä.

Lisäksi tarvitaan vahvaa järjestötyön osaamista, vapaaehtoistyön kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä verkostoitua, hyvät organisointitaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon.

Saat ympärillesi Migreeniyhdistyksen mukavan, innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön. Lisäksi saat tueksesi oman ohjausryhmän. Työpöytäsi sijaitsee yhdistyksen toimistolla Malmilla, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuna.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen 31.12.2021 asti. Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 3000€/kk.

Olemme savuton työpaikka.

Toivomme, että pystyt ottamaan työn vastaan mahdollisimman pikaisesti.

Lähetä hakemuksesi 20.3.2019 mennessä: hanke@migreeni.org Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Kysymyksiin vastaa järjestötiedottaja Herttakaisa Kettunen 8.3. klo 10-15 p. 050 401 2321 ja toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 14.3. klo 10-15 p. 050 4484 909.

Lisää yhdistyksestä voit lukea sivulta www.migreeni.org


Älä jää yksin!

Olemme tukenasi, liity jäseneksi tästä