14.02.2019 08:26

Järjestötyön ja viestinnän asiantuntija, tule meille töihin!

Suomen Migreeniyhdistys on kasvava potilasjärjestö. Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen sinua, viestinnän ja järjestötyön moniosaaja.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto mieluiten viestinnän alalta. Plussaa on, jos sinulla on sosiaalialan peruskoulutus pohjalla. Sinulla on kokemusta pienen yhdistyksen arjesta ja tiedät sitä kautta, miten moninaisia päivittäiset työtehtävät ovat.

Olet idearikas sisällöntuottaja ja ennen kaikkea erinomainen kirjoittaja. Sinulta syntyvät nopeasti niin lausunnot ja toimintakertomukset kuin lehdistötiedotteet ja somepäivityksetkin.

Työtehtäväsi koostuvat sekä viestinnän suunnittelusta ja strategisesta kehittämisestä että päivittäisen arkiviestinnän toteuttamisesta. Jotta selviät näistä, tarvitset rennon ja huumorintajuisen asenteen lisäksi hyvät tiedonhankintakyvyt ja vankkaa viestinnän osaamista. Työtehtävä on uusi, joten tarvitset kykyä organisoida ja rakentaa itse omaa työnkuvaasi ja kestää keskeneräisyyttä muuttuvassa maailmassa. Sitä mitä et osaa, olet innostunut opettelemaan.

Viestinnän lisäksi työtehtäväsi koostuvat pienen yhdistyksen arjen pyörittämisestä kuten toimistotöistä, puheluihin vastaamisesta, postittamisesta ja asioiden hoitamisesta. Siksi on tärkeää, että olet ripeä ja toimeen tarttuva ja työotteesi on käytännönläheinen.

Viihdyt meillä, jos olet luontainen tiimipeluri, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti, et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Innostut siitä, että sinulla on jatkuvasti monta palloa ilmassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 5 ja on koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen 2700-3000 €/kk. Työ sijoittuu toimistollemme Helsingin Malmille ja sisältää jonkin verran matkustamista ja iltatyötä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa työtään ja yhdistystä, kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa on innostunut tekemisen meininki, joustavat työajat ja ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi 6.3.2019 mennessä: rekry@migreeni.org Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 21.2. klo 10-15 p. 050 4484 909 ja järjestötiedottaja Herttakaisa Kettunen 26.2. klo 10-15 p. 050 401 2321.

Lisää yhdistyksestä voit lukea sivulta www.migreeni.org


Älä jää yksin!

Olemme tukenasi, liity jäseneksi tästä