fbpx
28.05.2021 12:48

Puhutaan migreenistä-luennot

Tervetuloa Puhutaan migreenistä-luennoille! Luennoilla käsitellään laajasti erilaisia aiheita migreenin kanssa elämiseen liittyen ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden näkökulmasta.

Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Puhutaan migreenistä: opiskelu 8.6. klo 18

Illan vetäjänä toimii opiskelija Iida Hämäläinen, joka kertoo omakohtaisia kokemuksiaan opiskelusta migreenin kanssa elävänä. Mukana myös neurologi Petra Keski-Säntti puhumassa siitä, mitä migreenin kanssa elävän olisi hyvä ottaa huomioon opiskelussa. Illan päätteeksi kuullaan yleisön kysymyksiä ja käydään yleistä keskustelua aiheesta.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa, joten siihen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistujien kamerat ja mikit eivät ole päällä tilaisuuden ajan, mutta keskustelua voi käydä chatin ja Q&A-toiminnon välityksellä.

Liity webinaarin tämän linkin kautta: https://zoom.us/j/93736411915. Webinaariin pääsee liittymään tapahtumapäivänä 8.6. klo 18.

 

Puhutaan migreenistä: lasten ja nuorten migreeni 7.9. klo 18-19:30

Luennolla kuullaan lastenneurologi Mikael Raision esitys lasten ja nuorten migreenistä. Tilaisuus järjestetään olosuhteiden salliessa Tampereen pääkirjasto Metson Kuusi-salissa (Pirkankatu 2, 33101 Tampere), minkä lisäksi siitä tehdään livelähetys Facebookiin. Jos koronatilanne on huono, luento pidetään etänä.

Tiedot tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.