fbpx
28.09.2018 09:47

TRE-stressinpurkuliikkeet alkeiskurssi Turussa

Lisääkö stressi migreenikohtauksiasi? TRE-kurssilla opit helpon ja tehokkaan stressinpurkumenetelmän. TRE-harjoitusta (Tension & Trauma Releasing Exercises) käytetään myös traumojen hoidossa. Säännöllisen harjoittamisen myötä elämän aikana eri stressitilanteissa kertyneet krooniset lihasjännitykset alkavat vapautua ja autonomisen hermoston ylivireys tasaantua. Kun keho löytää takaisin luontaiseen tasapainoonsa, myös mieli voi paremmin.

Helpon TRE-liikesarjan avulla käynnistämme kehossa luonnollisen ”tärinämekanismin”. Harjoitus sopii kaikille perusterveille henkilöille, jotka pystyvät harrastamaan kevyttä liikuntaa. Osa harjoituksista tehdään seisten, osa lattialla maaten. Kurssin jälkeen osaat tehdä harjoituksen itsenäisesti. Jos et ole aiemmin kuullut TRE:stä, voit lukea lisää täältä:

https://www.hellamieli.fi/tre-ja-mindfulness/mita-on-tre/

Kurssin ajankohta: su 4.11.2018 klo 13-15.30
Kurssipaikka: Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 TURKU

Kurssille mahtuu vain 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian mukaan (15.10. mennessä). Ilmoittautumiset Migreeniyhdistykselle sähköpostitse: toimisto @ migreeni.org

Kurssin hinta on Migreeniyhdistyksen jäsenille 49 euroa ja muille 69 euroa. Hinta sisältää 10 euron arvoisen TRE-oppaan, josta löytyy ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

Huomioitavaa: Seuraavissa terveydellisissä tilanteissa TRE-harjoituksen aloittamista ei suositella: raskaus, vakava sydänsairaus, epilepsia, syöpä, pian leikkauksen jälkeen, vakava mielenterveydellinen sairaus esim. skitsofrenia, psykoosi ja voimakas psyykelääkitys. Epäselvissä tapauksissa, kysy lisätietoa ohjaajalta. TRE-harjoitusta on tehty Migreeniyhdistyksen aikaisemmilla kursseilla ja se on koettu miellyttäväksi ja rentouttavaksi harjoitukseksi. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että joskus stressin purkautuminen voi myös laukaista migreenikohtauksen.

Kurssin ohjaa Tiia Knuutinen, Sertifioitu TRE-ohjaaja & Mindfulness-ohjaaja CFM.

Kysyttävää? Voit laittaa sähköpostia kurssin ohjaajalle: tiia@hellamieli.fi

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

 

 


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi