fbpx
01.11.2021 09:31

Tuettu loma kroonista migreeniä sairastaville 10.–15.7.2022

Suomen Migreeniyhdistys järjestää tuetun loman 20 kroonista migreeniä sairastavalle. Loman teemana on Voimaa vertaisuudesta -lomat omatoimisille aikuisille. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.

 

Aika: 10.–15.7.2022

Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto

 

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Lomilla on täysihoito, johon kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen. Jokaisella lomalla on lomateeman mukaista monipuolista, ohjattua, maksutonta ohjelmaa.

Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä on 100 € / 5 vrk. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen.

 

Hakuohjeet:

  • Loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.
  • Perustele huolellisesti tuetun loman tarve, sillä hakijoita on paljon. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Sinun ei tarvitse olla Migreeniyhdistyksen jäsen voidaksesi hakea lomaa, mutta hakemuksestasi tulee tulla ilmi, että kuulut kohderyhmään.
  • Hae lomaa ensisijaisesti Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon sähköisellä lomahakemuksella hakuajan sisällä 1.11.2021–10.4.2022. Lomahakemuksen voi täyttää MTLH:n verkkosivuilla sähköisellä lomahakemuksella.
  • Paperisen hakemuksen ja lomaesitteen voi tilata osoitteesta lomat@mtlh.fi tai soittaen numeroon 010 2193 460. Tulostettavan lomakkeen löydät Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon sivuilta. Postita hakemus viimeistään 10.4.2022 osoitteeseen: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, Ruoholahdenkatu 8, 4. krs, 00180 Helsinki
  • Lisätietoja saat osoitteesta lomat@mtlh.fi ja puhelimitse 010 2193 460 (arkisin klo 9-13). Lisätietoja löydät myös MTLH:n verkkosivuilta.

 

Hakemukset käsitellään ja päätökset lomalle pääsevistä tehdään Maaseudun Terveys- ja Lomahuollossa, ja päätökset tulevat loman saaneille n. 2kk ennen loman alkamista.

 

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset löytyvät Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon verkkosivuilta:

Tuettu loma – usein kysytyt kysymykset

Korona – usein kysytyt kysymykset


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi