fbpx
10.10.2022 13:23

Tuettu loma pariskunnille, jossa toinen tai molemmat sairastavat migreeniä tai päänsärkysairautta 11.-16.6.2023

Suomen Migreeniyhdistys järjestää tuetun loman 10 pariskunnalle, jossa toinen tai molemmat sairastavat migreeniä tai päänsärkysairautta. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä.

Aika: 11.-16.6.2023

Paikka: Kuntoutuskeskus Kankaanpää

Lomaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma sekä lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

Loman omavastuuosuus on 25 €/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen.

Hakuohjeet

  • Tee hakemus ensisijaisesti Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n verkkosivuilla (www.mtlh.fi). Hakemuksen voi tehdä myös paperisena. Voit tilata paperisen hakemuksen osoitteesta lomat@mtlh.fi tai MTLH ry:n puhelinpalvelusta: 010 2193 460.
  • Loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.
  • Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Perustele hakemuksesi hyvin, sillä hakijoita on paljon. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.
  • Päähakijan on oltava aikuinen.
  • Samalla hakemuksella voivat hakea kaikki samassa taloudessa asuvat. Kaikkien yli 18-vuotiaiden tulotiedot tulee ilmoittaa hakemuksella.
  • Jos haet lomaa eri osoitteessa asuvan kumppanin kanssa, molempien tulee täyttää oma hakemus perusteluineen.
  • Lomatuen hakeminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut kohderyhmään.
  • Lisätietoja saat osoitteesta lomat@mtlh.fi ja puhelimitse 010 2193 460 (arkisin klo 9-13). Lisätietoja löydät myös MTLH:n verkkosivuilta: mtlh.fi

Hakemukset käsitellään ja päätökset lomalle pääsevistä tehdään Maaseudun Terveys- ja Lomahuollossa, ja päätökset tulevat loman saaneille n. 2kk ennen loman alkamista.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset löytyvät Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon verkkosivuilta:

Tuettu loma – usein kysytyt kysymykset 


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi