fbpx
15.10.2020 14:29

Tuettu loma perheille Kuortaneen Urheiluopistolla 1.–6.8.2021

Suomen Migreeniyhdistys järjestää tuetun loman kymmenelle perheelle, jossa lapsi tai nuori sairastaa migreeniä. Loman teemana on Voimaa vertaisuudesta -lomat lapsiperheille. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.

Aika: 1.–6.8.2021
Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Perhelomilla 1–3-vuotiaiden lastenhoito (4x2h).

Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta. Perheet vastaavat matkakuluista lomapaikkaan. Tuetun loman hakeminen tai loman saaminen ei edellytä Suomen Migreeniyhdistyksen jäsenyyttä.

Hakuohjeet:

  • Loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.
  • Perustele huolellisesti tuetun loman tarve, sillä hakijoita on paljon. Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.
  • Perhelomilla päähakijana on aina perheen aikuinen.
  • Hae lomaa ensisijaisesti Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon sähköisellä lomahakemuksella hakuajan sisällä 15.10.2020–1.5.2021
  • Tulostettavan lomakkeen löydät Maaseudun Terveys- ja lomahuollon sivuilta. Postita hakemus viimeistään 1.5.2021 osoitteeseen: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, Ruoholahdenkatu 8, 4. krs, 00180 Helsinki

Lisätietoja voit kysyä suunnittelija Mia Kalpalta sähköpostitse osoitteesta mia.kalpa@mtlh.fi ja puhelimitse 010 2193 464, 040 455 7067. Lisätietoja löydät myös MTLH:n verkkosivuilta.

Hakemukset käsitellään ja päätökset lomalle pääsevistä tehdään Maaseudun Terveys- ja Lomahuollossa, ja päätökset tulevat loman saaneille n. 2kk ennen loman alkamista.

Huomioitavaa koronatilanteen vaikutuksista:

  • Lomakohteissa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja tehdään erityisjärjestelyitä, jotta lomailu on turvallista. Hygieniaan, turvaväleihin, ohjelmien järjestämiseen on muun muassa kiinnitetty erityistä huomiota. Lomalainen arvioi kuitenkin itse, voiko hän osallistua lomalle.
  • Mikäli lomalainen kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, hänen kannattaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa, onko osallistuminen suositeltavaa.
  • MTLH tarjoaa lomalaisille maskit.
  • Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset koronatilanteesta löytyvät MTLH:n verkkosivuilta.

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Migreeniviikko 2021