fbpx
11.05.2022 13:55

Tule meille järjestökoordinaattoriksi

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallisesti toimiva, kasvava ja kehittyvä sotejärjestö. Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön ohella toimintamme ydintä on vertaistuen tarjoaminen migreenin kanssa eläville. Olemme palkittu Hyvän mielen työpaikka, jossa työhyvinvointia arvostetaan korkealle.

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen sinua, järjestötyön moniosaaja.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vankkaa järjestötyön osaamista. Plussaa on, jos sinulla on sosiaalialan peruskoulutus pohjalla. Sinulla on kokemusta pienen yhdistyksen arjesta ja tiedät sitä kautta, miten moninaisia päivittäiset työtehtävät ovat. Sitä mitä et osaa, olet innostunut opettelemaan.

Järjestökoordinaattorin työtehtävät koostuvat arkisten toimistorutiinien ylläpitämisestä kuten laskujen maksusta, jäsenpalvelusta, puhelimeen vastaamisesta, postituksesta ja asioiden hoitamisesta. Siksi on tärkeää, että olet ripeä ja toimeen tarttuva ja työotteesi on käytännönläheinen etkä hätkähdä jatkuvasti muuttuvia tilanteita.

Lisäksi monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu vaativampia kehittämistehtäviä, joihin pääset itse vaikuttamaan oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tällä hetkellä vastuualueeseen kuuluu esimerkiksi varainhankinnasta vastaamista ja lehden toimitussihteerinä toimimista. Jotta selviät näistä, tarvitset rennon ja huumorintajuisen asenteen lisäksi hyvät tiedonhankintakyvyt, viestintätaitoja, vahvaa järjestötyön osaamista, rautaiset hermot, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä verkostoitua, hyvät organisointitaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon.

Viihdyt meillä, jos olet sielultasi järjestöihminen, osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja purkaa stressiä huumorin keinoin. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti. Innostut siitä, että sinulla on jatkuvasti monta palloa ilmassa ja saat voimaa ihmisten kohtaamisesta.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 5 ja on koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen 2700-3000 €/kk. Työ sijoittuu toimistollemme Helsingin Malmille ja sisältää jonkin verran matkustamista ja iltatyötä. Osan työstä voi sovitusti suorittaa etätyönä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa työtään ja yhdistystä, kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa on innostunut tekemisen meininki, joustavat työajat ja ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä migreenin kanssa elävien hyväksi.

Innostuitko? Lähetä videomuotoinen (pituus max 1 minuutti) hakemuksesi ja kirjallinen ansioluettelosi 27.5.2022 mennessä: rekry@migreeni.org

Kysymyksiin vastaa järjestökoordinaattori Herttakaisa Kettunen 13.5. klo 10-12 sekä 19.5. klo 10-12 p. 050 4012321 ja toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 17.5. klo 13-15 p. 050 4484 909.


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi