fbpx
02.12.2022 09:20

Tule meille vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin sijaiseksi

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallisesti toimiva, kasvava ja kehittyvä sotejärjestö. Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön ohella toimintamme ydintä on vertaistuen tarjoaminen migreenin kanssa eläville. Olemme palkittu Hyvän mielen työpaikka, jossa työhyvinvointia arvostetaan korkealle.

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORI (VANHEMPAINVAPAAN SIJAISUUS)

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdistyksen vapaaehtois- ja vertaistoimintaa. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ja sen arvioitu kesto on elokuun 2023 loppuun.

Yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan tarkoitus on tukea migreenin kanssa elävien toimintakykyä ja osallisuutta ammatillisesti koordinoidun vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kautta.

Koordinaattori vastaa yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan suunnittelusta sekä vapaaehtoisten rekrytoinnista, perehdyttämisestä ja koulutuksesta. Koordinaattorin tärkeänä tehtävänä on toimia yhdistyksen vapaaehtoisten ohjaajana ja tukihenkilönä.

Edellytämme kokemusta Stea-rahoitteisten toimintojen hallinnasta sisältäen suunnittelun, budjetoinnin ja raportoinnin sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vapaaehtoistyön organisoinnista ja kokemusta järjestötoiminnasta pienessä yhdistyksessä.

Lisäksi tarvitaan järjestötyön osaamista, vapaaehtoistoiminnan kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon.

Viihdyt meillä, jos olet tottunut tiimityöhön, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti, et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Innostut siitä, että sinulla on jatkuvasti monta palloa ilmassa.

Saat ympärillesi Migreeniyhdistyksen mukavan, innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön. Työpöytäsi sijaitsee yhdistyksen toimistolla Malmilla, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuna. Työtä ei voi suorittaa kokonaan etätyönä.

Työ alkaa 13.2.2023. Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 3000€/kk.

Innostuitko? Lähetä videomuotoinen (pituus max 1 minuutti) hakemuksesi ja kirjallinen ansioluettelosi 8.1.2023 mennessä: rekry@migreeni.org

Kysymyksiin vastaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Voutilainen 19.12. klo 13-15 ja 21.12. klo 13-15 p. 050 3800 866 sekä toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 20.12.2022 klo 12-15 p. 050 4484 909.


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi