fbpx
17.12.2021 14:36

Tule meille vapaaehtoistyön koordinaattoriksi

Hakuaikaa jatkettu 23.1. asti. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan rekryssä. 

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallisesti toimiva, kasvava ja kehittyvä sotejärjestö. Edunvalvonta- ja vaikuttamistyön ohella toimintamme ydintä on vertaistuen tarjoaminen migreenin kanssa eläville.

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORI

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria kehittämään ja toteuttamaan yhdistyksen vapaaehtois- ja vertaistoimintaa. Tehtävä on uusi, joten tarvitset kykyä organisoida ja rakentaa itse omaa työnkuvaasi ja kestää keskeneräisyyttä muuttuvassa maailmassa. Sitä mitä et osaa, olet innostunut opettelemaan.

Yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan tarkoitus on tukea migreenin kanssa elävien toimintakykyä ja osallisuutta ammatillisesti koordinoidun vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kautta.

Koordinaattori vastaa yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan suunnittelusta sekä vapaaehtoisten rekrytoinnista, perehdyttämisestä ja koulutuksesta. Koordinaattorin tärkeänä tehtävänä on toimia yhdistyksen vapaaehtoisten ohjaajana ja tukihenkilönä.

Edellytämme kokemusta Stea-rahoitteisten hankkeiden tai toimintojen hallinnasta sisältäen suunnittelun, budjetoinnin ja erityisesti raportoinnin sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vapaaehtoistyön organisoinnista ja kokemusta järjestötoiminnasta pienessä yhdistyksessä.

Lisäksi tarvitaan vahvaa järjestötyön osaamista, vapaaehtoistoiminnan kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä verkostoitua, hyvät organisointitaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon.

Viihdyt meillä, jos olet luontainen tiimipeluri, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti, et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Innostut siitä, että sinulla on jatkuvasti monta palloa ilmassa.

Saat ympärillesi Migreeniyhdistyksen mukavan, innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön. Työpöytäsi sijaitsee yhdistyksen toimistolla Malmilla, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuna. Työtä ei voi suorittaa kokonaan etätyönä.

Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 3000€/kk. Toivomme, että pystyt ottamaan työn vastaan mahdollisimman pikaisesti.

Innostuitko? Lähetä videomuotoinen (pituus max 1 minuutti) hakemuksesi ja kirjallinen ansioluettelosi 23.1.2022 mennessä: rekry@migreeni.org

Kysymyksiin vastaa hankekoordinaattori Essi Pakarinen 21.12.2021 klo 8-10 ja 4.1.2022 klo 13-15 puh. 050 3800866 sekä toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 12.1.2022 klo 11-13 p. 050 4484 909.


Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi