fbpx
12.02.2020 12:41

Tule töihin Mukana miggearjessa -hankkeeseen

Onko sinulla kokemusta vapaaehtoistoiminnan organisoinnista järjestössä? Tule meille töihin!

Haemme nyt Stean rahoittamaan Mukana miggearjessa -hankkeeseen hankekoordinaattorin työpariksi hanketyöntekijää. Hankkeen tarkoituksena on migreenin kanssa elävien toimintakyvyn, työelämäosallisuuden ja osallistumismahdollisuuksien edistäminen ammatillisesti koordinoidun vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kautta.

Hanketyöntekijän tehtävänä on vastata yhdessä koordinaattorin kanssa hankkeen suunnittelusta, sisällöstä, aikatauluista, toimeenpanosta ja raportoinnista. Työtehtävän painopiste on hankkeen käytännön toteuttamisessa, verkostojen luomisessa ja vapaaehtoistoimijoiden rekrytoinnissa ja ohjaamisessa.

Edellytämme aiempaa kokemusta Stea-rahoitteisten hankkeiden toteutuksesta, hyviä viestintätaitoja, kokemusta vapaaehtoistyön organisoinnista ja järjestötoiminnasta pienessä yhdistyksessä.

Jos sinulla on lisäksi vapaaehtoistyön kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä verkostoitua, hyvät organisointitaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä tarttua ripeästi toimeen, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Saat ympärillesi Migreeniyhdistyksen mukavan, innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön. Hankkeen tukena on oma ohjausryhmä. Työpöytäsi sijaitsee yhdistyksen toimistolla Malmin järjestötalossa, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen 31.12.2021 asti. Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 2700€/kk.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme, että pystyt ottamaan tehtävän vastaan mahdollisimman pikaisesti, viimeistään toukokuussa 2020.

Lähetä videomuotoinen (pituus noin 2-3 minuuttia) hakemuksesi ja kirjallinen ansioluettelo 6.3.2020 mennessä: hanke@migreeni.org

Kysymyksiin vastaavat hankekoordinaattori Essi Pakarinen p. 050 380 0866 ja toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta p. 050 448 4909.


Älä jää yksin!