fbpx
08.08.2019 12:47

Vapaaehtoisena somessa – tule meille Miggesomettajaksi!

Oletko aktiivinen ja innokas somettaja? Haluaisitko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä oman aikataulusi mukaan? Haluaisitko yhdistää nämä kaksi asiaa? Tule Migreeniyhdistyksen Miggesomettajaksi!

Miggesomettajat ovat arvokkaita vapaaehtoisia Migreeniyhdistykselle. Sinun roolillasi on suuri merkitys! Migreeniyhdistyksen somevapaaehtoisena juuri sinä voit päivityksilläsi ratkaista sen, tavoittaako viestimme potentiaalisen uuden ihmisen mukaan toimintaamme. Kenenkään migreenin kanssa elävän ei tarvitse jäädä yksin.

Etsimme eri-ikäisiä vapaaehtoisia somettajia eri puolilta Suomea. Mahdollisesti sairastat itse tai sinun läheisesi sairastaa migreeniä tai muuta päänsärkysairautta. Somevapaaehtoisena voit toimia oman aikataulusi mukaisesti, missä ja milloin vain.

Vapaaehtoisena Miggesomettajana annat sosiaalisessa mediassa kasvot järjestöllemme ja teet Migreeniyhdistyksen toimintaa tutuksi. Miggesomettajat seuraavat aktiivisesti Migreeniyhdistyksen päivityksiä ja jakavat omissa kanavissaan viestejämme. Lisäksi somevapaaehtoiset voivat sovitusti tuottaa sisältöjä Migreeniyhdistyksen eri kanaviin (esim. Migreeniyhdistyksen blogi) sekä sovitusti välillä kaapata sometilimme hoitaakseen.

Mitä saat:

  • Koulutamme sinut Miggesomettajana toimimiseen. Koulutus järjestetään lauantaina 14.9. Migreeniyhdistyksen toimistolla Helsingissä, Malmin järjestötalolla (Malmin kauppatie 26). Koulutukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Saat lisätietoja koulutuksesta, kun ilmoittaudut mukaan Miggesomettajaksi!
  • Migreeniyhdistyksen viestintäkoordinaattorin Annikan ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin Suvin tuen ja innostuksen. Tuemme, autamme ja innostamme sinua tehtävässäsi!
  • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen tavan antaa vapaaehtoispanoksesi päänsärkysairauksia sairastavien tueksi.

Miten mukaan:

Ilmoittaudu mukaan Miggesomettajaksi lähettämällä sähköpostia 1.9.2019 mennessä viestintäkoordinaattori Annika Saineelle: annika.saine@migreeni.org. Kerro viestissäsi lyhyesti, kuka olet, miksi haluaisit toimia Miggesomettajana ja mitä somekanavia täytät. Annikalta voit kysyä myös lisätietoja Miggesomettajan tehtävästä.

Tule mukaan tekemään tärkeää työtä kanssamme ja ole mukana mahdollistamassa hyvää elämää migreenin kanssa eläville!


Älä jää yksin!

Olemme tukenasi, liity jäseneksi tästä