fbpx
13.05.2020 13:21

Vastaa kyselyyn muuttuneesta arjesta ja hyvinvoinnista!

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten poikkeusaika on vaikuttanut arkeesi ja hyvinvointiisi. Miten muuttunut arki on vaikuttanut migreeniisi?

Kyselyssä kartoitetaan sitä, miten koronakriisi on vaikuttanut ihmisten toimintakykyyn. Kyselyn avulla myös järjestöt saavat tietoa kohderyhmänsä hyvinvoinnista koronakriisin keskellä. Vastaukset annetaan anonyymisti, eikä kyselyn jälkeisestä raportoinnista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Kysely on osa STEA:n rahoittamaa Arjen toimintakyky -hanketta ja se tehdään yhteistyössä Toimintakyky kuntoon -avustusohjelman sekä Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) kanssa.

Kysely ei ole kohdennettu ainoastaan migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä sairastaville, vaan kysely on tarkoitettu laajempaan kartoitukseen koronakriisistä ja hyvinvoinnista. Kaikkiin kysymyksiin ei siis ole pakko vastata, jos ne eivät kosketa itseä. Tarvittaessa kyselyn voi toteuttaa myös puhelimitse.

Migreeniyhdistyksen yhteyshenkilönä toimii kuntoutuskoordinaattori Sari Viitasaari puh. 050 512 2158, s-posti sari.viitasaari@migreeni.org

Vastaa kyselyyn täällä.

Vastausaikaa on 31.5. saakka.


Älä jää yksin!

Liity tästä