Jäsenedut

Suomen Migreeniyhdistyksen uusi jäsenetukumppani: Tempur Oy

Tempur Oy antaa Suomen Migreeniyhdistyksen jäsennumeron esittävälle jäsenelle kaikista jo alennetuista tuotteista 5 % lisäalennuksen ja muista tuotteista 10 % alennuksen.

Tuotteet voi tilata Tempurin Vantaan myymälästä puhelimitse 09 5868 360, sähköpostitse vantaa(at)tempur.fi tai paikan päältä Asematie 4-10, Kauppakeskus Tikkuri,
01300 Vantaa.

Tuotteet toimitetaan postikuluitta.

Lisätietoa tuotteista ja palveluista löydät osoitteista www.sleepcenter.fi ja www.tempur.fi.

Suomen Migreeniyhdistyksen jäsenetukumppani: Cityterveys Oy

Cityterveys Oy antaa Suomen Migreeniyhdistyksen jäsennumeron esittävälle jäsenelle toimipisteen valikoimaan kuuluvista laboratoriotutkimuksista 12 %:n alennuksen ja magneettitutkimuksista 5 %:n alennuksen. Alennus koskee myös laboratorionäytteenottomaksua ja kuvantamisen toimistomaksua. Alennus lasketaan Cityterveyden kulloinkin voimassa olevan kuluttajahinnaston hinnoista. Kampanja koskee kulloinkin Cityterveyden valikoimaan kuuluvia tutkimuksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjatarjouksiin.

Yksittäinen jäsen tunnistetaan jäsennumerosta ja henkilötodistuksesta.

Cityterveys on suomalainen sekä suurista ketjuista että lääkäriasemista riippumaton toimija. Intohimomme on lääketieteellinen diagnostiikka ja sen tuominen kaikkien tarvitsevien saataville. Lisätietoa palveluistamme löydät osoitteesta www.cityterveys.fi.

Takaisin ylös