Tue toimintaamme

Tue Migreeniyhdistyksen toimintaa

Migreeni on aikuisiän tavallisin neurologinen sairaus. Se koskee joka kymmenettä suomalaista. Pysyäkseen täysipainoisesti työelämässä ja säilyttääkseen sosiaaliset kontaktinsa migreeniä  ja muita vaikeita päänsärkyjä sairastavat tarvitsevat paitsi pätevää lääketieteellistä hoitoa, myös ohjausta ja neuvontaa.

Yhdistyksen tarjoama vertaistuki auttaa arjen karikoissa. Samat ongelmat toistuvat migreeniä sairastavien elämässä. Joku on jo voinut ratkaista niitä omalla kohdallaan ja on valmis neuvomaan muita. Vertaistoiminnan paras puoli on se, että toinen migreeniä sairastava todellakin ymmärtää, mitä toinen tarkoittaa.

Migreeniyhdistys valvoo jäsenistönsä etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa. Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

 

Lahjoitukset

Haluathan, että Migreeniyhdistys voi tarjota apua ja tukea kaikille tarvitseville?

Tue kehittämistoimintaa, tee lahjoitus keräystilille:

IBAN: DABAFIHH
FI17 8146 9710 1032 26.

Keräysluvan numero: RA/2016/729.

Lupa on voimassa 4.11.2016 – 1.9.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Merkkipäivälahjoitukset

Merkkipäivänäsi voit pyytää kukkien ja lahjojen sijaan lahjoitusta Migreeniyhdistyksen toiminnan tukemiseksi.

Takaisin ylös