fbpx

Discord-palvelin

Palvelin toimii 12-17-vuotiaiden lasten vertaistuelliseen keskusteluun hyvä ja kunnioittava ilmapiiri huomioiden. Kanavalla lapset pääsevät keskenään keskustelemaan migreeniin liittyvistä asioista yhdessä yhdistyksen vapaaehtoisten ja työntekijöiden kanssa. Palvelimella on tarkoituksena pelailla yhteisöllisiä pelejä ja samalla rennosti jutustellen sekä jakaa ihan vaan vertaistukea.

Linkki Discord-kanavalle.

DISCORD-PALVELIMEN TOIMINNOT (KEVÄT/KESÄ 2021)

Yleinen vertaistuki kanavalla
Kanavalla saa jakaa vertaistukea koko ajan palvelimen säännöt huomioiden.

Yhdistyksen työntekijät linjoilla
Yhdistyksen yksi työntekijöistä on linjoilla maanantaisin ja torstaisin (juhannukseen asti) klo 14–16. Tälloin voit tulla kyselemään yhdistyksestä ja höpöttelemään ylipäätään arkisista asioista.

Vertaistukihetket pelaillen
Tervetuloa pelailemaan vapaaehtoisten johdolla vertaistukihetkissä 24.5, 7.6 ja 21.6. Kellonaika
on joka kerralla klo 16-18

YLEISTÄ DISCORDIN KÄYTÖSTÄ:

 • Discordia voi käyttää joko selaimella, lataamalla discord-appin puhelimeen tai työpöytäohjelman tietokoneelle. 
 • Ikäraja discordissa on 12-vuotta. Kirjautumisessa kysytään syntymäaikaa. 
 • Discord-palvelin vaatii kirjautumista jokaiselta osallistujalta. . Jos henkilöllä on entuudestaan tunnukset niin niitä voi käyttää.
  • Eri palvelimet eivät tarvitse uutta rekisteröitymistä, ainoastaan yksi tunnus discordiin kelpaa. 

Suomen Migreeniyhdistyksen palvelimen säännöt:

 • Palvelin on tarkoitettu vertaistueksi migreenin kanssa eläville lapsille ja nuorille. Muista, että jokaisen kokemukset ja oireet ovat yksilöllisiä. Jokainen Palvelimen jäsen on vastuussa siitä, että noudattaa hyviä tapoja ja keskustelee hyvässä hengessä. 
 • Palvelimella on kiellettyä mennä henkilökohtaisuuksiin, provosoida tai riidellä sekä loukata tai arvostella toisia henkilöitä. 
 • Palvelin on luottamuksellinen. Palvelimessa käytyjä keskusteluja ei saa kopioida muualle, ja edellytämme kaikilta luottamuksellisuutta. 
 • Palvelimella tehtävissä julkaisuissa tulee välttää värikästaustaisia postauksia, sillä postausten värikäs tausta saattaa joillakin laukaista migreenikohtauksen. Kannatamme myös lämpimästi sitä, että raakojen yms. kuvien yhteydessä niistä varoitetaan etukäteen julkaisun alussa ja itse kuva on vasta kommenteissa. 
 • Muiden palvelimella olevien estäminen on kielletty, mikäli se hankaloittaa keskusteluketjujen seuraamista.
 • Lääkkeiden ostaminen, myyminen, pyytäminen ja välittäminen palvelimella on kiellettyä. Mikäli törmäät palvelimessa tällaiseen keskusteluun, ilmiannathan sen ylläpitäjille. 
 • Ylläpito pitää oikeuden poistaa sääntöjä rikkovat henkilöt ja julkaisut. Ylläpitäjillä on oikeus poistaa keskusteluista viestejä ja viestiketjuja, mikäli asiasisältö on sääntöjen vastainen. Poistoista ilmoitetaan ketjun aloittajalle yksityisviestillä. Sääntöjen vastaisen toiminnan jatkaminen voi johtaa jäsenen poistamiseen palvelimelta. Rikkeen ollessa vakava, voidaanPalvelinstä poistaminen tehdä ilman ennakkovaroitusta. 
 • Oman liiketoiminnan, tuotteen tai palvelun mainonta palstalla on kiellettyä. Emme hyväksy palvelimelle myöskään yrityysprofiileja tms. 
 • Muistathan, että Migreeniyhdistyksen ylläpitämä palvelin tarjoaa vertaistuellista apua, ei hoitoa tai lääkinnällistä neuvontaa. Hoidollisten asioiden suhteen tulee aina ensisijaisesti kääntyä hoitavan tahon puoleen.
 • Palvelinta ylläpitävät Suomen Migreeniyhdistys ry ja sen vapaaehtoiset. Tarvittaessa saat yhteyden ylläpitoon käyttämällä kunkin postauksen yhteydessä olevia yhteydenottopainikkeita. Jos haluat tavoittaa Migreeniyhdistyksen työntekijät, ota yhteys: toimisto@migreeni.org. 

 

Älä jää yksin!

Liity tästä