fbpx

Keskustelufoorumi

Tule mukaan Tukinetin alustalle rakennetulle keskustelufoorumille, joka on auki 24/7. Jos Facebook tai Instagram tms. ei sovi sinulle, niin tämä on juuri oikea paikka. Keskustelut ovat anonyymejä, eli omalla nimellään ei tarvitse osallistua.

Migreeniyhdistys on aloittanut keskusteluryhmän nimeltä ”Keskustelua migreenin kanssa elämisestä”. Yhdistys on aloittanut yhden keskustelun ”Migreeniarjen haasteita ja tuntemuksia”, johon voi kommentoida, laittaa omia ajatuksia tai kysymyksiä.

Uuden keskusteluketjun voi myös aloittaa painikkeesta ”Luo uusi aihe” Jos haluaa viitata toisen kirjoitukseen, niin silloin klikataan ”lainaa” -linkkiä. Keskustelua voi käydä lukemassa rekisteröitymättä, mutta jos haluaa itse osallistua siihen, niin silloin pitää rekisteröityä nimimerkillä alla olevasta linkistä:

https://tukinet.net/rekisteroidy/

Migreeni on usein haasteellinen sairaus ja vertaiskeskustelut muiden migreeniä sairastavien kanssa voivat auttaa jaksamaan paremmin. Muiden kokemuksista voi saada myös uusia ideoita tai tukea omille mielipiteilleen. Yksin ei kannata jäädä murehtimaan vaan ottaa rohkeasti osaa keskusteluun omien tuntemusten kanssa. Tukinetin alustan keskustelufoorumi perustuu reaaliaikaiseen ajatustenvaihtoon ja on jatkuvasti avoinna kaikille migreeniä sairastaville ja heidän läheisilleen. Hoitoon tai lääkitykseen liittyvät asiat kuuluvat ensisijaisesti hoitavan tahon puoleen.

Migreeniyhdistys toivottaa antoisia keskusteluhetkiä!

Pääset mukaan tästä: Keskustelufoorumi

Lisätietoja: toimisto@migreeni.org

Muistathan myös Migreeniyhdistyksen Chatit joka toinen tiistai klo 17: Migreeni-chat

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi