fbpx

Migreeni-chat

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen.

Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös mm. Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Tule siis kanssamme linjoille! Migreeni-chatit järjestetään Tukinetissä. Keskusteluun pääset tästä.

Chatit aina klo 17-18.30

31.8 Syksy – Miten se vaikuttaa migreeniä sairastavien elämään? 

Tervetuloa pohtimaan tulevan syksyn vaikutuksia migreeniin. Miten säätilan muutos vaikuttaa ja mitä migreenin käy syksyisin?

9.9. Vanhempana mukana lapsen migreeniarjessa – Ohjattu keskustelu 

Oletko migreeniä sairastavan lapsen tai nuoren vanhempi? Tahtoisitko keskustella muiden vanhempien kanssa arjen pyörittämisestä ja kokemuksista?

Migreeni vaikuttaa koko perheen elämään, vaikka vain yksi sitä sairastaisi. Yksin ei pohdintojen kanssa kannata jäädä, vaan tule siis mukaan keskustelemaan aiheesta muiden vanhempien kanssa. Mukana keskusteluissa yhdistyksen kuntoutuskoordinaattori Sari Viitasaari.

14.9 Sairauden hyväksyminen – todella avoimesti ja kaikki mielipiteet hyväksyen 

28.9 Migreeni ja työelämä  

Tämä kerta on tarkoitettu vertaistuelliseksi keskustelupaikaksi työelämään liittyvissä asioissa. Miten migreeni on vaikuttanut työelämään? Onko etänä olo helpottanut migreeniä vai pahentunut? Tule jakamaan parhaat työelämävinkit. 

12.10 Lääkkeettömät hoitokeinot lääkehoidon tukena  

Minkälaisia lääkkeettömiä migreeninlievityskeinoja sinulla on käytössäsi? Voisiko jotain tehdä jo ennaltaehkäisyksi tai migreenin aikana? Tule jakamaan ajatuksia ja vinkkejä arjessa selviytymiseen muiden migreeniä sairastavien kanssa. 

26.10 Rentoutuminen ja uni 

Rentoutumisen ja unen puutteella voi olla suuria vaikutuksia arkiseen hyvinvointiin ja migreeniin. Miten pitää huolta rentoutumisesta sekä unesta ja sitä kautta omasta jaksamisesta? Tule keskustelemaan asiasta yhdessä vertaisten kanssa! 

9.11 Harvinaiset migreenit 

23.11 Migreeni ja mielenterveys 

7.12 Kuinka migreenistä sairastava valmistautuu jouluun? Miten lomalla pidetään migreeni kurissa? 

Lisätietoja:

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Essi Pakarinen
p. 050 380 0866
essi.pakarinen(at)migreeni.org

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Migreeniviikko 2021