fbpx

Paikalliset vertaisryhmät

Vertaistuki tarjoaa mahdollisuuden kokemuksien jakamiselle. Vertaistukea voi antaa vain samankaltaisia asioita kokenut ihminen, joka haluaa kuunnella toista. Migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastaville on tarjolla vertaistukea eri puolilla Suomea toimivissa vertaisryhmissä. Paikkakuntakohtaiset tiedot löydät sivun vasemmasta laidasta. Ilmoitamme myös Facebook-sivuillamme ryhmien kokoontumisista.

  • Migreeniyhdistyksen vertaisryhmät on tarkoitettu migreeniä ja muita päänsärkysairauksia sairastavia sekä heidän läheisiään varten.
  • Vertaisryhmissä vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämisestä. Tapaamiskerroille voi olla suunniteltuna teemoja ja vierailijoita tai niissä voidaan keskustella vapaasti niistä asioista jotka sillä hetkellä mietityttävät osallistujia.
  • Vertaisryhmään osallistuminen on maksutonta eikä edellytä Migreeniyhdistyksen jäsenyyttä.

Seuraamme Migreeniyhdistyksen toimistolla koko ajan viranomaisten ohjeistuksia Covid-19-pandemiatilanteeseen liittyen ja tiedotamme kanavissamme mahdollisista muutoksista. Olemme ohjeistaneet vertaisohjaajia turvallisten tapaamisten järjestämiseen. Ryhmissä seurataan alueellisia suosituksia.

 

Tule mukaan vertaisryhmätoiminnan ohjaajaksi!
Mikäli omalla paikkakunnallasi ei ole vielä vertaisryhmää ja haluaisit mahdollistaa vertaistuellisen tapaamisen kasvokkain myös siellä, tutustu aiheeseen lisää nettisivujemme Tule vapaaehtoiseksi-osiosta tai ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Voutilaiseen: jenni.voutilainen(at)migreeni.org

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi