fbpx

Paikalliset vertaisryhmät

Kaikki livenä tapahtuvat paikalliset vertaisryhmätapaamiset maaliskuun osalta perutaan. Tiedotamme kanavissamme ryhmien mahdolisista etätoteutuksista sekä toiminnan jatkosta lähempänä huhtikuuta.

Vertaistuki tarjoaa mahdollisuuden kokemuksien jakamiselle. Vertaistukea voi antaa vain samankaltaisia asioita kokenut ihminen, joka haluaa kuunnella toista.

Migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastaville on tarjolla vertaistukea eri puolilla Suomea toimivissa vertaisryhmissä, Tiedot kaikista näistä erikseen löydät sivun vasemmasta laidasta. Ilmoitamme myös Facebook-sivuillamme ryhmien kokoontumisista.

Ryhmissämme voit jakaa kokemuksia, iloja ja suruja muiden kanssa. Myös läheiset ovat tervetulleita ryhmiin. Vertaisryhmään osallistuminen on maksutonta eikä edellytä Migreeniyhdistyksen jäsenyyttä.

Osa ryhmistä kerää ilmoittautumiset etukäteen, tarkistathan ajankohtaiset tiedot paikkakuntakohtaisesti!

Seuraamme Migreeniyhdistyksen toimistolla koko ajan viranomaisten ohjeistuksia Covid-19-pandemiatilanteeseen liittyen ja tiedotamme kanavissamme mahdollisista muutoksista. Olemme ohjeistaneet vertaisohjaajia turvallisten tapaamisten järjestämiseen.

Älä jää yksin!

Liity tästä