fbpx

Oulu

Aloitamme Oulussa tänä syksyn kokeiluna alueelliset verkkovertaisryhmät. Tarkoituksena on koota alueen ihmiset samalla tavalla kuin vertaisryhmissä, mutta nyt verkkoon. Osallistua voi kuvan tai pelkän äänen välityksellä. 

Verkkovertaisryhmä toimii samalla periaatteella kuin kasvokkain tapahtuvat vertaisryhmät, joissa vertaisohjaajana toimivat Migreeniyhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset. Ryhmässä voi jakaa kokemuksia, iloja ja suruja muiden kanssa. 

Ryhmät kokoontuvat syksyllä 2020 seuraavasti: 

Oulu: 12.10. ja 16.11. klo 17.30–19.00 

Keskusteluun pääset mukaan tästä linkistä: https://bit.ly/2ZQkl0t

HUOM! Keskustelun otsikossa saattaa lukea Jyväskylän verkkovertaisryhmä -> älä hämäänny tästä -> olet silti Oulun ryhmän kokoontumisessa.

Ohjeet ja vinkit liittymiseen:

  1. Voit käyttää Teamsia joko tietokonesovelluksen kautta, nettiselaimella tai mobiilisovelluksella. Mikäli liityt nettiselaimella, käytä Google Chromea tai Microsoft Edgeä! Et tarvitse mitään tunnuksia kokoukseen liittymistä varten. Testaathan kokouslinkin toimivuuden ennen varsinaista kokousaikaa. Jos sinulla on monia tilejä suosittelemme kirjautumaan niistä ensin ulos tai osallistumaan niiltä. Voi olla, että hetkeksi päädyt odostustilaan.
  2. Paina yltä löytyvää kokouslinkkiä.
  3. Jos sinulla ei ole tietokoneellasi teams-sovellusta paina “jatka tällä selaimella”
  4. Tarkistathan, että selaimesi antaa luvan käyttää ääntä ja kuvaa.
  5. Kirjoita nimi millä haluat, että muut osallistujat sinut näkevät ja paina liity nyt. Jos järjestäjät eivät ole vielä paikalla odottele rauhassa. 

Vertaisryhmän ohjaajina Hanne-Elina Ahola ja Sari Veijola, migreeni.oulu@luukku.com.

Tervetuloa mukaan!

Älä jää yksin!

Liity tästä