fbpx

Pääkaupunkiseutu

Ohjattu luontoretki Nuuksioon 6.8.

Vertaisryhmä järjestää 6.8. ohjatun luontoretken Nuuksioon migreeniä sairastaville. Retki kestää 3 tuntia klo 11-14 ja mukaan mahtuu 10 nopeinta ilmoittautujaa. Mukaan voit osallistua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.  

Päivän aikana kierretään hieman yli kahden kilometrin reitin tutustuen Nuuksion luontoon opastetusti. Retken aikana kuullaan Nuuksion historiasta, alueen luontotyypeistä sekä kasvistosta ja nisäkkäistä.  Lisäksi esitellään hieman retkikeittimen käyttöä. Yhdistys tarjoaa pientä lounasevästä sekä kustantaa jälkikäteen julkisen liikenteen bussiliput. 

Ohjelma ja retken kävelyreitti on suunniteltu siten, että matkalla on paljon aikaa pysähtyä ja huolehtia auringon paistaessa varjoisista paikoista. 

Retkelle saapuminen ja poistuminen

Paikan päälle voi saapua ohjatusti bussilla Espoon keskuksesta tai omalla autolla. 

Ohjatusti saapumisen lähtö tapahtuu Espoon keskuksesta klo 9.45. Huomioithan, että jos saavut paikalle ohjatusti, meno- ja paluumatkalle tulee ylimääräistä kävelyä 2 km/suunta, joten päivän yhteiskävelymatkaksi tulee n. 6 kilometriä. 

Retki alkaa klo 11:00. Retken lähtöpisteenä toimii Haukkalammen pienen parkkipaikan opastaulut. Autolla saapuvat voivat parkkeerata joko isommalle tai pienemmälle parkkipaikalle riippuen paikkojen saatavuudesta. 

Retki päättyy klo 14:00 samaan paikkaan mistä retki alkoi.

Ohjatusti paluu Espoon keskukseen tapahtuu 15:06. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy jo 12.7. tai niin kauan, kun paikkoja on jäljellä. 

Ilmoittautuneet saavat ilmoittautumisen tai paikkojen tullessa täyteen vielä retkikirjeen, missä on tarkemmat ohjeet retkeen liittyen. 

Seuraamme yhdistyksen toimistolla tiukasti koronarajoituksia. 

Lisätiedot

Retken vetäjänä toimii yhdistyksen hanketyöntekijä Matti Mannonen, joka toteuttaa retken yhtenä opiskelijatyönään eräoppaan ammattitutkintoon liittyen.  

Matti Mannonen
0408286258 
matti.mannonen@migreeni.org  

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.