fbpx

Varkaus

Huom. Migreeniyhdistys haluaa osaltaan ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Siksi kaikki Migreeniyhdistyksen tilaisuudet ja kokoontumiset perutaan toukokuun loppuun saakka koronaviruksen vuoksi. Lisätietoa täältä.

Kesä 2020

Asahia ulkona perjantaisin, alkaen 5.6.2020 klo 9.00 – 10.00 Paikkana Taidekeskus Väinölän piha, Ahlströminkatu 8-10.

Harjoitusten aikana noudatamme voimassa olevia turvallisuus- ja hygieniasääntöjä.  Ilmoittautumalla varmistat ajantasaiset kokoontumiset ja mahdolliset muutokset. Ryhmä on kaikille avoin, eikä edellytä yhdistysten jäsenyyttä.

Harjoituksen kesto on 30 – 45 minuuttia. Varusteina säänmukainen joustava vaatetus ja juomapullo. Kukin osallistuja voi tehdä liikesarjoja oman kuntonsa mukaan seisten tai istuen. Sateella teemme kaikki istuen katoksen alla. Tarvittaessa ota oma avustajasi mukaan.

Ohjaaja Sirpa Jyräs-Ikonen, Asahi Nordic® B-ohjaaja. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh 040 5160 778, migreeni.varkaus@gmail.com. Halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun. Ensimmäinen 3 e maksu sisältää lipun Väinölän ILOA… TOIVOA Naivistit näyttelyyn (lippu on koko kesän voimassa).

Älä jää yksin!