fbpx

Varkaus

Varkauden Kipuvertaiset kevät 2019

Kipuvertaisten Asahia istuen ja rentoutuen -vertaisryhmä alkaa tammikuussa 2019.

Ryhmä kokoontuu kuukauden kolmantena maanantaina klo 17.30 – 19.00 Yhdistystalo Warikolla Ahlströminkatu 22. (Vammelin uudet tilat)

Kukin osallistuja tekee harjoituksia oman kuntonsa ja rajoitustensa mukaan. Ryhmä ei ole ammattimaista ohjausta tai kuntoutusta.

Harjoituksen kesto 20 – 40 min, jonka jälkeen jää vielä aikaa keskustelulle ja iltateelle. Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton, ota tarvittaessa oma avustaja mukaan.

Asahin ohjaa Sirpa Jyräs-Ikonen, Asahi Nordic® C-ohjaaja. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Sirpalle 040 5160 778 tai asiakaspalvelu @ vammel.fi

Asahi on suomalainen terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan ja pitämään toimintakykyä yllä.

Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahia voi tehdä seisten tai istuen.

maanantait 21.1., 18.2., 18.3., 15.4., 20.5.

Älä jää yksin!

Olemme tukenasi, liity jäseneksi tästä