Siirry sisältöön

Migreeni-chat

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. 

Mikä chat on ja miten se toimii? 

Migreenichat on reaaliaikainen ryhmächat, jossa kommunikoidaan kirjoittamalla. Chat on tarkoitettu vertaistuelliseen keskusteluun ja kokemusten vaihtoon migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastaville sekä heidän läheisilleen. Jokaisella kerralla on oma keskusteluteemansa ja teemoihin pääset klikkaamalla yllä olevaa chat-aikataulutusta. 

Keskusteluissa on aina mukana myös Migreeniyhdistyksen koulutettu vapaaehtoinen Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Chat toimii Tukinet-alustalla(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja se järjestetään kerran kuussa, yleensä kuukauden toinen tiistai klo 17.00 – 18.30. Keskustelu tapahtuu anonyymisti nimimerkillä. Migreeniyhdistyksen vapaaehtoiset ja työntekijät tunnistat nimimerkeistä. Keskustelu näkyy ainoastaan ryhmächatissa mukana oleville ja keskustelut katoavat chatin päätyttyä. 

Kevään 2024 chat-aikataulut

Migreeni-chat järjestetään Tukinetissä erilaisten teemapäivien aikaan. Keskusteluun pääset tästä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

21.3. klo 17:00 -18:30 Horton-päivä

21.6. klo 17:00 -18:30 Maailman migreenipäivä

Muistathan nämä keskustellessasi: 

Tule Migreeni-chattaajaksi

Haluaisitko viritellä vertaiskeskustelua reaaliaikaisesti vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin? Olisitko kiinnostunut saamaan ja antamaan tukea ja vinkkejä sekä vaihtamaan ajatuksia muiden migreeniä sairastavien kanssa? Tutustu aiheeseen lisää nettisivujemme Tule vapaaehtoiseksi-osiosta(avautuu uuteen ikkunaan).