Siirry sisältöön

Vaasan vertaisryhmätapaaminen

Tervetuloa Vaasan vaikeasta migreenistä kärsivien vertaisryhmään.

Vertaisryhmässä vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan migreenin tai vaikean päänsärkysairauden kanssa elämisestä. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä Migreeniyhdistyksen jäsenyyttä. Mukaan voit tulla koska vain, niin usein kun haluat tai pääset. Myös läheiset ovat tervetulleita. Toimintaa perustuu vertaistukeen ja vertaisohjaajina toimivat Migreeniyhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset. Vaasassa vertaisohjaajana toimii Benita.

Kevätkauden 2024 kokoontumisajat:

10.1. klo 18:00-20:00
6.2. 2024 18:00-20:00
12.3 2024 18:00-20:00

Paikka: POHY.n tiloissa, 2krs. kokoushuone minuutti.
Osoite: Korsholmanpuistikko 44, Vaasa
Muuta huomioitavaa: Ohjaaja odottaa alakerrassa, joten tulethan paikalle klo 18.00.
Lisätietoja paikallisesti ryhmän toiminnasta: migreeni.vaasa1(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja saamaan vertaistukea! 

Lisätietoja Migreeniyhdistyksen vertaistoiminnasta saat nettisivujemme Vertaistuki(avautuu uuteen ikkunaan)-osiosta

Huomioi nämä asiat ryhmään tullessasi

  • Migreeni on yksilöllinen sairaus ja jokaisen kokemukset ja oireet ovat yksilöllisiä. Kenenkään sairautta ei saa väheksyä. 
  • Myös migreenin hoitokeinot ovat yksilöllisiä. Mikä toimii yhdellä, ei toimi välttämättä toisella. Lääkityksiin ja hoitoihin vaikuttavat myös esimerkiksi muut sairaudet. Yksilölliset hoitoa koskevat asiat selvitetään oman hoitotahon kanssa.
  • Keskustelu voi olla yksityistä ja arkaluontoista. Vertaisryhmätoiminta perustuu luottamuksellisuuteen, eikä ryhmässä keskusteltua jaeta ryhmän ulkopuolelle.
  • Jokainen ryhmän jäsen on vastuussa siitä, että keskustelua käydään hyvässä hengessä toisten mielipiteitä kunnioittaen.
  • Ryhmätoiminta perustuu ryhmäläisten kokemuspohjaiseen vertaiskeskusteluun, eikä näin ollen vastaa virallista hoitoa tai terapiaa.
  • Tulethan tuoksutta.