Siirry sisältöön

Jäsenedut

Migreeniyhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja Migreeniyhdistyksen ja eri yritysten tarjoamiin jäsenetuihin.

Migreeniyhdistyksen tarjoamat jäsenedut

Aura-lehti

Jäsenenä saat kotiisi Aura-​lehden(avautuu uuteen ikkunaan) kaksi kertaa vuodessa. Kattava lukupaketti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa muun muassa yhdistyksen asioista, tutkimuksesta, lääkehoidosta ja sosiaaliturvasta. Lehti tuo lukijoilleen myös vertaistukea, arjen iloa ja vinkkejä hyvinvointiin.

Aura-lehden kansi.

Päänsärkypäiväkirja ja -​passi

Jäsenpaketin mukana saat kotiisi painetun päänsärkypassin(avautuu uuteen ikkunaan) ja päänsärkypäiväkirjan(avautuu uuteen ikkunaan). Säännöllinen kirjaus migreenin esiintyvyydestä, oireista ja kipujen laadusta sekä sijainnista auttavat sinua ja hoitavia tahoja tunnistamaan päänsäryn syitä ja hoidon tarvetta. Päänsärkypassi taas on hyvä pitää esimerkiksi lompakossa mukana yllättävien kohtausten varalta.

Migreeniyhdistyksen päänsärkypäiväkirja ja päänsärkypassi.

Päänsärkysairausranneke

Lähetämme jäsenpaketin mukana automaattisesti migreeni/krooninen migreeni -​rannekkeen, jota käyttämällä voit viestiä sairaudestasi muille. Vaikeissa migreenitapauksissa rannekkeesta voi olla apua, jos kohtaus alkaa esimerkiksi julkisella paikalla. Jos migreeniin liittyy tajuttomuutta tai puheen puuroutumista, ulkopuoliselle ranneke antaa arvokasta tietoa eikä kohtausta sekoiteta esimerkiksi humalatilaan. Ranneke voi olla myös merkki yhteenkuuluvuudesta: et ole yksin sairautesi kanssa!

Rannekkeita on kolme erilaista, joissa kaikissa on kaksi tekstiä:

 • Migreeni / krooninen migreeni. Vaaleansininen ranneke.
 • Hortonin neuralgia / kolmoishermosärky. Violetti ranneke.
 • Hemipleginen migreeni / Basilaarimigreeni. Tummansininen ranneke.

Jäsenenä saat haluamasi rannekkeen laittamalla meille viestiä tilaukset(a)migreeni.org.

Migreeniyhdistyksen rannekkeita.

Yritysyhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut

Migreeniyhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja eri yritysten tarjoamiin alennuksiin. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme Bodymaja, Fitness24Seven, HiiA, Instrumentarium, Kellumo, Keops, LabTex, Nissen, Pharma Nord, Rela-​hierojat, Storytel ja SYNLAB.

Etujen tarkat tiedot löytyvät alta.

Bodymaja

Hyödynnä Migreeniyhdistyksen -20% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta bodymaja.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii.

Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä kassalla jäsenetukoodia: bodymig20. Koodi syötetään ”Käytä kuponkikoodi tästä” -​painikkeesta.

Bodymajan logo.(siirryt toiseen palveluun)

(siirryt toiseen palveluun)

Fitness24Seven

 • 12kk määräaikainen jäsenyys 292 € (Normaalihinta: 389 €/vuosi + aktivointikulut 24,90€). Tarjoushinta sisältää kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut sekä alv:n (10%).
 • 6kk määräaikainen jäsenyys 167€ (Normaalihinta: 239 €/vuosi + aktivointikulut 24,90€). Tarjoushinta sisältää kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut sekä alv:n (10%).
 • Jäsensopimus aktivoidaan kuntokeskuksessa vastaanoton aukioloaikoina. Edun saa käyttöön esittämällä tositteen Migreeniyhdistyksen jäsenyydestä. Fitness24Sevenin tilausta koskevaa jäsenmaksua ei palauteta.
 • Jäsenkortti on henkilökohtainen eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.
 • PT-SILVER paketti 266 €/322 € (Normaali-PT tai Advanced-PT)
Fitness24Sevenin logo.

HiiA

Kotimaisia kierrätyskankaisia hattuja ja asusteita. Migreeniyhdistyksen jäsenetuna -15% alennus hyvin istuvista ja auringolta suojaavista naisten ja miesten hatuista.

Migreeniyhdistyksen jäsen saa edun käyttöönsä koodilla, joka on luettavissa yhdistyksen
mobiilijäsenkortissa, uutiskirjeessä ja kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä Aura-lehdessä. Jäsenet voivat myös pyytää koodin sähköpostitse osoitteesta toimisto(a)migreeni.org.

HiiAn logo.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Instrumentarium, Keops ja Nissen

 1. Silmälasit: Normaalihintaiset silmälasit – 30 %
 2. Näöntarkastus: Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta.
 3. Aurinkolasit: Normaalihintaiset aurinkolasit – 20 %
 4. Piilolinssit: Normaalihintaiset piilolinssit – 25 %
 5. Piilolinssitarkastus: Optikon suorittama piilolinssitarkastus, opetus ja koelinssit veloituksetta.

Jä­sen­edus­sa mai­nit­tu­ja alen­nus­pro­sent­te­ja ei voi yh­dis­tää kam­pan­ja­tar­jouk­siin. Etuja voi­vat käyt­tää myös per­heen­jä­se­net. Edun käyt­töön­sä näyt­tä­mäl­lä Migree­niyh­dis­tyk­sen mo­bii­li­jä­sen­kort­tia, kuit­tia mak­se­tus­ta Migree­niyh­dis­tyk­sen jä­sen­mak­sus­ta tai pa­pe­ris­ta jä­sen­kort­tia.

InstruOptiikan logo.

Kellumo

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat rentoutuskellunnan hintaan 58 €/kerta (norm. 68 €). Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Kellumon vastaanotolle saapuessasi.

www.kellumo.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kellumon logo.

LabTex

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat 12 % alennuksen kaikista LabTex Oy:n migreeniin hoitoon liittyvistä tuotteista. Voit tutustua tuotteisiin verkkokaupassa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Tilaukset sähköpostilla info@labtex.fi. Tilausta tehdessäsi mainitse, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

LabTexin logo.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pharma Nord

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat Pharma Nordin verkkokaupan kaikista tuotteista 20% alennuksen. Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet.

Pharma Nord 20% alennuskoodi Aura20 verkkokaupan osoitteesta pharmanord.fi/webshop(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pharma Nordin logo.

Rela-hierojat

Migreeniyhdistyksen jäsenet saavat seuraavat edut:

 • 25 min hieronta á 23 € (norm. 35 €)
 • 50 min hieronta á 46 € (norm. 68 €)
 • 75 min hieronta á  69 € (norm. 103 €)
 • 110 min hieronta á 99 € (norm. 137 €)

Edun saat käyttöösi, kun näytät saapuessasi Rela-hierojien vastaanotolle voimassaolevaa mobiilijäsenkorttia tai kuitin maksetusta jäsenmaksusta.

Voit tehdä varauksen ja tutustua varausehtoihin osoitteessa www.relahierojat.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Voit jo ajanvarauksen yhteydessä merkitä lisätietokenttään tekstin Migreeniyhdistyksen jäsenhinnat. Varauksista tulee aina sähköpostitse vahvistus, jossa myös varauskoodi. Muistutusviestin saat 48h ennen varattua aikaa.

Rela-hierojat Terveystalo logo.(siirryt toiseen palveluun)

Storytel

Storytelissa saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson premium-tilaukseen, jonka jälkeen saat -50 % alennuksen 1 kuukaudeksi premium-tilauksesta kulloinkin voimassa olevasta kuluttajahinnasta.

Alennuksen saat linkin kautta, joka on luettavissa mobiilijäsenkortissa, uutiskirjeessä sekä tulevassa kesän 2024 Aura-lehdessä. Jäsenet voivat myös pyytää linkin sähköpostitse osoitteesta toimisto(a)migreeni.org.

Storytelin logo.

SYNLAB

SYNLABissa pääset magneetti-​ ja laboratoriotutkimuksiin helposti, nopeasti ja edullisesti. Myös ilman lääkärin lähetettä.

SYNLABin toimipisteet palvelevat 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat tutkimukset etuhintaan:

 • Laboratoriokokeista -12 % alennus
 • Magneettikuvista -10 % alennus
Synlabin logo.