Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi! Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan. Yhdessä olemme enemmän.

Marja-Leena Hiltunen nojaa puuhun ja katsoo kameraan vakava ilme kasvoillaan.

Migreeniyhdistyksen jäsenenä olet konkreettisesti tukemassa tekemäämme vaikuttamistyötä. Lisäksi saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aura-lehden, Päänsärkypäiväkirjan(avautuu uuteen ikkunaan) ja -passin(avautuu uuteen ikkunaan) sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Tutustu monipuolisiin jäsenetuihin sivun alaosasta ja liity jäseneksi!

Vuonna 2024 jäsenyys on 23 euroa. Jäsenyys laskutetaan alkuvuodesta.

Jäsenedut

Migreeniyhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja Migreeniyhdistyksen ja eri yritysten tarjoamiin jäsenetuihin. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme Bodymaja, Fitness24Seven, Instrumentarium, Kellumo, Keops, LabTex, Nissen, Pharma Nord, Rela-hierojat, Storytel ja SYNLAB.

Etujen tarkat tiedot löytyvät Jäsenedut-sivulta(avautuu uuteen ikkunaan).

Arvomme jäseneksi liittyneiden kesken Migreeniyhdistyksen tuotepaketteja

Arvomme kuukausittain kaksi Migreeniyhdistyksen tuotepakettia. Yksi tuotepaketti arvotaan kuukausittain kaikkien jäseneksi liittyneiden ja jäsenmaksun maksaneiden kesken. Toinen tuotepaketti arvotaan jo aiemmin jäseneksi liittyneiden kesken.

Tuotepaketissa on kierrätyspuuvillasta valmistettu Migreeniyhdistyksen kangaskassi, muistilehtiö, muistitikku, heijastin sekä vapaavalintaisesti joko Migreeniyhdistyksen heijastinlogolla varustettu pipo tai t-paita.

Tietosuojaseloste(avautuu uuteen ikkunaan)