Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi! Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan. Yhdessä olemme enemmän.

Marja-Leena Hiltunen nojaa puuhun ja katsoo kameraan vakava ilme kasvoillaan.

Migreeniyhdistyksen jäsenenä olet konkreettisesti tukemassa tekemäämme vaikuttamistyötä. Lisäksi saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aura-lehden, päänsärkypäiväkirjan(avautuu uuteen ikkunaan) ja -passin(avautuu uuteen ikkunaan) sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Tutustu monipuolisiin jäsenetuihin ja liity jäseneksi!

Vuonna 2024 jäsenyys on 23 euroa. Jäsenyys laskutetaan alkuvuodesta.

Jäsenedut

Migreeniyhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja Migreeniyhdistyksen ja eri yritysten tarjoamiin jäsenetuihin. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme Bodymaja, Fitness24Seven, HiiA, Instrumentarium, Kellumo, Keops, LabTex, Nissen, Pharma Nord, Rela-hierojat, Storytel ja SYNLAB.

Etujen tarkat tiedot löytyvät Jäsenedut-sivulta(avautuu uuteen ikkunaan).

Arvomme jäseneksi liittyneiden kesken Migreeniyhdistyksen huppareita

Arvomme tällä hetkellä migreeni-hupparin kaikkien jäseneksi liittyneiden ja jäsenmaksun maksaneiden kesken! Toinen huppari arvotaan jo aiemmin jäseneksi liittyneiden kesken.

Tietosuojaseloste(avautuu uuteen ikkunaan)

Mobiilijäsenkortti

Migreeniyhdistyksellä on käytössä internet-selaimessa (puhelin, tabletti, tietokone) toimiva mobiilijäsenkortti.

Mobiilijäsenkortista voit tarkistaa jäsentietosi kuten jäsenlaskusi maksutilanteen tai tehdä itse esimerkiksi osoitteenmuutoksen. Kortilla voit myös todentaa jäsenyytesi hyödyntäessäsi Migreeniyhdistyksen jäsenetuja.

Kortista löydät Migreeniyhdistyksen jäsenedut, pääset lukemaan uusimpia julkaisujamme sekä tutustumaan päänsärkypäiväkirjaan ja -​passiin.

Mobiilijäsenkortti täydentää aiempia jäsenpalveluitamme, ja jäsentiedot on edelleen mahdollista tarkistaa myös sähköpostitse toimisto(a)migreeni.org. 

Mobiilijäsenkortti toimii osoitteessa: mobiili.migreeni.org(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilataan sähköpostiin salasana klikkaamalla “Tilaa uusi salasana”. Näin saat sähköpostiosoitteeseesi varmistuskoodin, jolla pääset luomaan oman salasanasi.

Lisätietoja: toimisto(a)migreeni.org