Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi! Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan. Yhdessä olemme enemmän.

Marja-Leena Hiltunen nojaa puuhun ja katsoo kameraan vakava ilme kasvoillaan.

Migreeniyhdistyksen jäsenenä olet konkreettisesti tukemassa tekemäämme vaikuttamistyötä. Lisäksi saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aura-lehden, Päänsärkypäiväkirjan(avautuu uuteen ikkunaan) ja -passin(avautuu uuteen ikkunaan) sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Vuonna 2023 jäsenyys on 23 euroa. Jäsenyys laskutetaan alkuvuodesta.

Tietosuojaseloste(avautuu uuteen ikkunaan)

Jäsenedut

Aura-lehti

Jäsenenä saat kotiisi Aura-lehden(avautuu uuteen ikkunaan) kaksi kertaa vuodessa. Kattava lukupaketti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa muun muassa yhdistyksen asioista, tutkimuksesta, lääkehoidosta ja sosiaaliturvasta. Lehti tuo lukijoilleen myös vertaistukea, arjen iloa ja vinkkejä hyvinvointiin.

Päänsärkypäiväkirja ja -passi

Jäsenpaketin mukana saat kotiisi painetun päänsärkypassin(avautuu uuteen ikkunaan) ja päänsärkypäiväkirjan(avautuu uuteen ikkunaan). Säännöllinen kirjaus migreenin esiintyvyydestä, oireista ja kipujen laadusta sekä sijainnista auttavat sinua ja hoitavia tahoja tunnistamaan päänsäryn syitä ja hoidon tarvetta. Päänsärkypassi taas on hyvä pitää esimerkiksi lompakossa mukana yllättävien kohtausten varalta.

Päänsärkysairaus-ranneke

Lähetämme jäsenpaketin mukana automaattisesti migreeni- / krooninen migreeni-rannekkeen, jota käyttämällä voit viestiä sairaudestasi muille. Vaikeissa migreenitapauksissa rannekkeesta voi olla apua, jos kohtaus alkaa esimerkiksi julkisella paikalla. Jos migreeniin liittyy tajuttomuutta tai puheen puuroutumista, ulkopuoliselle ranneke antaa arvokasta tietoa eikä kohtausta sekoiteta esimerkiksi humalatilaan. Ranneke voi olla myös merkki yhteenkuuluvuudesta: et ole yksin sairautesi kanssa!

Rannekkeita on kolme erilaista, joissa kaikissa on kaksi tekstiä:

 • Migreeni / krooninen migreeni. Vaaleansininen ranneke.
 • Hortonin neuralgia / kolmoishermosärky. Violetti ranneke.
 • Hemipleginen migreeni / Basilaarimigreeni. Tumman sininen ranneke.

Jäsenenä saat haluamasi rannekkeen laittamalla meille viestiä tilaukset@migreeni.org.

Yritysyhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut

Vaivattomaksi.fi

Vaivattomaksi.fi-verkkokauppa keskittyy kehonhuollon tuotteisiin. Valikoimasta löytyy migreeniä sairastavien elämää helpottavia tuotteita, kuten Migra Gap, erikokoisia kauratyynyjä ja paljon muuta.

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat 15 % alennuksen koko kaupan valikoimasta koodilla MIGREENI15. Käy tutustumassa tuotteisiin ja hyödynnä etusi osoitteessa https://vaivattomaksi.fi/(siirryt toiseen palveluun)

Instrumentarium ja Nissen

 1. Silmälasit: Normaalihintaiset silmälasit – 25 %
 2. Näöntarkastus: Näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Näöntarkastuksen yhteydessä
  silmänpohjakuvaus 25 € (Instrumentarium, norm.35€).
 3. Aurinkolasit: Normaalihintaiset aurinkolasit – 20 %
 4. Piilolinssit: Normaalihintaiset piilolinssit – 25 %
 5. Piilolinssitarkastus: Sovituslinssit, opastus ja jälkitarkastus veloituksetta
 6. Verenpaine- ja verensokerimittarit: (Instrumentarium) – 20 %

Alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Sulkuihin kirjattu, jos etu on saatavilla vain Instrumentarium myymälöistä. Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet. Mainitse toimipisteessä asioidessasi, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

Kellumo

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat rentoutuskellunnan hintaan 58 €/kerta (norm. 68 €). Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Kellumon vastaanotolle saapuessasi.

www.kellumo.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lab Tex

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat 12 % alennuksen kaikista LabTex Oy:n migreeniin hoitoon liittyvistä tuotteista. Voit tutustua tuotteisiin verkkokaupassa www.labtex.fi/shop/categories/10(siirryt toiseen palveluun)

Tilaukset sähköpostilla info@labtex.fi. Tilausta tehdessäsi mainitse, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

Pharma Nord

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat Pharma Nordin verkkokaupan kaikista tuotteista 20% alennuksen. Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet.

Pharma Nord 20% alennuskoodi Aura20 verkkokaupan osoitteesta pharmanord.fi/webshop(siirryt toiseen palveluun)

Bodymaja

Hyödynnä Migreeniyhdistyksen -20% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta bodymaja.fi(siirryt toiseen palveluun) ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii.

Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä kassalla jäsenetukoodia: bodymig20. Koodi syötetään ”Käytä kuponkikoodi tästä” -painikkeesta.

Puhti

Etu Puhdin testipaketeista oman hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset laboratoriotestit, jotka voi ottaa ilman lääkärin lähetettä. Raportilla näytetään selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Puhti-terveystarkastus selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tarjolla on eri kohderyhmille, kuten aktiivisille liikkujille, kasvissyöjille ja yli 50-vuotiaille naisille ja miehille, tarkoitettua testipakettia.

Raportin tuloksista saat Oma Puhti -sivulle, jossa havainnollistetaan selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Saat Puhdin testipaketeista 15% alennuksen koodilla: migreeniyhdistys15. Tutustu ja tilaa: www.puhti.fi(siirryt toiseen palveluun)

Rela-hierojat

Migreeniyhdistyksen jäsenet saavat seuraavat edut:

 • 25 min hieronta á 23 € (norm. 30 €)
 • 50 min hieronta á 46 € (norm. 60 €)
 • 75 min hieronta á  69 € (norm. 90 €)
 • 110 min hieronta á 99 € (norm. 120 €)

Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Rela-hierojien vastaanotolle saapuessasi.

Voit tehdä varauksen ja tutustua varausehtoihin osoitteessa www.relahierojat.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Voit jo ajanvarauksen yhteydessä merkitä lisätietokenttään tekstin Migreeniyhdistyksen jäsenhinnat. Varauksista tulee aina sähköpostitse vahvistus, jossa myös varauskoodi. Muistutusviestin saat 48h ennen varattua aikaa.

SYNLAB

SYNLABissa pääset magneetti- ja laboratoriotutkimuksiin helposti, nopeasti ja edullisesti. Myös ilman lääkärin lähetettä.

SYNLABin toimipisteet palvelevat 30 paikkakunnalla ympäri Suomen.  Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat tutkimukset etuhintaan:

 • Laboratoriokokeista -12 % alennus
 • Magneettikuvista -10 % alennus