Siirry sisältöön

Neuvonta

Yhdessä pohdittuna asiat voivat löytää suuntaa ja mieli rauhoittua. Yksin ei tarvitse jäädä!

Neuvontaa, palveluohjausta ja tukea saa yhdistyksen kuntoutuskoordinaattorilta. Kuntoutuskoordinaattori on tukenasi migreeniin ja päänsärkysairauksiin liittyvissä aiheissa. Yhteydenotot ja neuvonta ovat maksuttomia eivätkä ne vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

Missä asioissa voi olla yhteyksissä? Tässä esimerkkejä:

Vaikka aiheesi ei löytyisi esimerkkilistalta, voit silti ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Yhdessä voidaan pohtia, miten asioita lähdetään purkamaan tai mikä taho olisi oikea, jotta saisit itsellesi sopivaa tukea.

Lääkehoitoon liittyvät kysymykset ohjataan hoitavalle taholle.

Kuntoutuskoordinaattori on opintovapaalla kesäkuun loppuun saakka.

Sari Viitasaari
Kuntoutuskoordinaattori
puh. 050 512 2158

Kuntoutuskoordinaattorin tavoittaa myös Migreeniyhdistyksen verkkosivujen chatista arkisin klo 9-15. Saat chatin näkyviin hyväksymällä verkkosivujemme toiminnalliset evästeet. Kuntoutuskoordinaattorin opintovapaan ajan chatista vastaavat muut Migreeniyhdistyksen työntekijät. Erikseen voi myös sopia videokeskustelulle ajan.

Palveluopas

Palveluoppaaseen on koottu laajasti tietoa eri palveluista ja tuen muodoista, joista voi olla migreeniä sairastaville apua. Migreeni on yksilöllinen ja samoin ovat myös tuentarpeet. Opas on tehty helpottamaan itselle sopivan avun ja tukimuotojen löytymistä.