Siirry sisältöön

Neuvonta

Yhdessä pohdittuna asiat voivat löytää suuntaa ja mieli rauhoittua. Yksin ei tarvitse jäädä!

Neuvontaa, palveluohjausta ja tukea saa yhdistyksen kuntoutuskoordinaattorilta. Kuntoutuskoordinaattori antaa muun muassa tukea migreenin kanssa elämisessä ja muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sekä neuvontaa kuntoutusasioissa. Kuntoutuskoordinaattori ohjaa myös sopivan avun ja palveluiden piiriin. Yhteydenotot ovat maksuttomia eivätkä vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

Oli mielessä sitten mikä vain migreeniin tai päänsärkysairauksiin liittyvä haaste tai kysymys, mikään ei ole liian pieni tai suuri asia, ettei siitä voisi keskustella. Omaan lääkehoitoon liittyvät kysymykset ohjataan hoitavalle taholle.

Sari Viitasaari
Kuntoutuskoordinaattori
puh. 050 512 2158

Kuntoutuskoordinaattorin tavoittaa myös Migreeniyhdistyksen verkkosivujen chatista. Erikseen voi myös sopia videokeskustelulle ajan.

Palveluopas

Palveluoppaaseen on koottu laajasti tietoa eri palveluista ja tuen muodoista, joista voi olla migreeniä sairastaville apua. Migreeni on yksilöllinen ja samoin ovat myös tuentarpeet. Opas on tehty helpottamaan itselle sopivan avun ja tukimuotojen löytymistä.