fbpx

Verkko­vapaa­­ehtoinen

Migreeni-chattaaja

Haluaisitko viritellä vertaiskeskustelua reaaliaikaisesti vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin? Olisitko kiinnostunut saamaan ja antamaan tukea ja vinkkejä sekä vaihtamaan ajatuksia muiden migreeniä sairastavien kanssa? Tule mukaan Migreeni-chattaajaksi!

Tehtävässä toimit Migreeni-chatin ylläpitäjänä ja keskustelun virittäjänä. Yhden Migreenichatin kesto on kaksi tuntia ja kevään chateissa keskustelua viritetään mm. migreeniarjesta, rentoutumisesta ja unesta, opiskelusta sekä kevätauringosta ja muista triggereistä. Chat-keskustelussa on pääsääntöisesti aina kaksi Migreeni-chattaajaa paikalla. Voit tutustua tuleviin chatteihin tästä. Millä teemalla sinä haluaisit ohjata chatteja? Kerro ideasi ja kehitellään toimintaa yhdessä!

Saat tehtävään perehdytyksen sekä teknisen opastuksen keskustelun alustana toimivan Tukinet -sivuston käyttöön. Migreeni-chattaajana voit varata chat-vuoroja itsellesi omien aikataulujesi ja motivaatiosi mukaan.

Klikkaa sivun alalaidasta yhteydenottopainiketta, niin kerromme lisää tehtävästä ja mahdollisuudesta liittyä osaksi mahtavaa Migreeni-chattaajien joukkoa!

 

Facebook-verkkovertaisryhmät

Verkkovertaistoiminnan tarkoituksena on mahdollistaa vertaistuen saaminen ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkovertaisryhmät tarjoavat paikan verkostoitua ja jakaa omakohtaisia kokemuksia vertaisten kanssa.

Facebook-ryhmien ylläpitäjän tehtäviin kuuluu toimivan ja turvallisen verkkovertaistoiminnan mahdollistaminen seuraamalla keskusteluja. Ylläpitäjä auttavat keskustelun sävyn myönteisenä ja asiallisena pitämisessä, jotta keskustelua voidaan käydä hyvässä hengessä.

Facebook-ryhmien ylläpitäjinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset. Toiminta sopii vapaaehtoistoiselle, joka haluaa toteuttaa vapaaehtoistehtäviään muiden arkiaskareiden lomassa – olipa sitten kotona tai bussissa.

 

Somevapaaehtoinen eli Miggesomettaja

Miggesomettajana juuri sinä voit päivityksilläsi ratkaista sen, tavoittaako viestimme potentiaalisen uuden ihmisen mukaan toimintaamme. Somessa teemme toimintaamme entistäkin näkyvämmäksi Miggesomettajien avulla, ettei kenenkään ei tarvitse jäädä yksin päänsärkysairauden kanssa.

Vapaaehtoisena Miggesomettajana annat sosiaalisessa mediassa kasvot järjestöllemme ja teet Migreeniyhdistyksen toimintaa tutuksi. Miggesomettajat viestivät somessa Migreeniyhdistyksen tärkeistä ja ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.

Miggesomettajan tehtävät sopivat vapaaehtoiselle, joka haluaa toimia omien aikataulujen mukaan silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Tässä tehtävässä voit olla vapaasti luova ja hyödyntää omaa persoonallista tapaasi viestiä!

Tule mukaan vapaaehtoistemme joukkoon!
Kerro meille, minkälaisesta vapaaehtoistoiminnasta olet kiinnostunut, niin otamme sinuun yhteyttä.

Älä jää yksin!