fbpx

Verkkovapaaehtoinen

Facebook-verkkovertaisryhmät

Verkkovertaistoiminnan tarkoituksena on mahdollistaa vertaistuen saaminen ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkovertaisryhmät tarjoavat paikan verkostoitua ja jakaa omakohtaisia kokemuksia vertaisten kanssa.

Miten?

Facebook-ryhmien ylläpitäjän tehtäviin kuuluu toimivan ja turvallisen verkkovertaistoiminnan mahdollistaminen seuraamalla keskusteluja. Ylläpitäjä auttavat keskustelun sävyn myönteisenä ja asiallisena pitämisessä, jotta keskustelua voidaan käydä hyvässä hengessä.

Kenelle?

Facebook-ryhmien ylläpitäjinä toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset. Toiminta sopii vapaaehtoistoiselle, joka haluaa toteuttaa vapaaehtoistehtäviään muiden arkiaskareiden lomassa – olipa sitten kotona tai bussissa.

 

Somevapaaehtoinen eli Miggesomettaja

Miggesomettajana juuri sinä voit päivityksilläsi ratkaista sen, tavoittaako viestimme potentiaalisen uuden ihmisen mukaan toimintaamme. Somessa teemme toimintaamme entistäkin näkyvämmäksi Miggesomettajien avulla, ettei kenenkään ei tarvitse jäädä yksin päänsärkysairauden kanssa.

Miten?

Vapaaehtoisena Miggesomettajana annat sosiaalisessa mediassa kasvot järjestöllemme ja teet Migreeniyhdistyksen toimintaa tutuksi. Miggesomettajat viestivät somessa Migreeniyhdistyksen tärkeistä ja ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.

Kenelle?

Miggesomettajan tehtävät sopivat vapaaehtoiselle, joka haluaa toimia omien aikataulujen mukaan silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Tässä tehtävässä voit olla vapaasti luova ja hyödyntää omaa persoonallista tapaasi viestiä!

Älä jää yksin!