fbpx

Somevapaaehtoinen

Miggesomettaja

Miggesomettajana juuri sinä voit päivityksilläsi ratkaista sen, tavoittaako viestimme potentiaalisen uuden ihmisen mukaan toimintaamme. Vapaaehtoisena Miggesomettajana annat sosiaalisessa mediassa kasvot järjestöllemme, teet Migreeniyhdistyksen toimintaa tutuksi sekä jaat migreenitietoutta. Miggesomettajana viestit somessa Migreeniyhdistyksen tärkeistä ja ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista tai jaat omaa arkeasi migreenin kanssa.

Miggesomettajat toimivat ensisijaisesti omilla somealustoillaan, kuten Instagramissa omalla tilillään tai verkossa omalla blogialustallaan, joista Migreeniyhdistys jakaa tarinoita ja julkaisuja. Halutessasi voit ottaa haltuusi myös Migreeniyhdistyksen Instagram-tilin tarinat tai kirjoittaa yhdistyksen blogiin tai kaksi kertaa vuodessa julkaistavaan Aura-lehteen. Voit myös tulla vieraaksi Instagram-liveen tai toimia mallina yhdistyksen brändikuvauksissa.

Toivomme Miggesomettajiksi eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Sinun ei tarvitse itse sairastaa migreeniä, vaan voit olla erimerkiksi migreeniä sairastavan läheinen. Miggesomettajan toivotaan olevan aktiivinen somessa, erityisesti Instagramissa, missä hallitset niin julkaisujen kuin tarinoiden teon.

Miggesomettajan tehtävät sopivat vapaaehtoiselle, joka haluaa toimia omien aikataulujen mukaan silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Tässä tehtävässä voit olla vapaasti luova ja hyödyntää omaa persoonallista tapaasi viestiä! Toivomme että miggesomettaja sitoutuu tekemään 4 päivitystä vuodessa, mutta ylärajaa ei ole.

Miggesomettajalta toivomme:

 • Oman tyylisten somesisältöjen tuottamista migreenin kanssa elämiseen liittyen vähintään 4 kertaa vuodessa.
 • Migreeniyhdistyksen tuottamien julkaisuiden jakamista.
 • Migreeniyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin sitoutumista.

Miggesomettaja saa:

 • Näkyvyyttä omille postauksilleen.
 • Vertaistukea muilta Miggesomettajilta.
 • Migreeniyhdistyksen tuen sisältöjen tekemiseen. Autamme tarvittaessa ideoimisessa, asiantuntijatiedon etsimisessä ja tekstien hiomisessa.
 • Migreeniyhdistyksen tuen ongelmatilanteiden käsittelemiseen. Autamme esimerkiksi kriittisten palautteiden käsittelyssä ja rajojen vetämisessä.
 • Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen ja jatkokoulutuksen.
 • Mahdollisuuden olla mukana lisäämässä migreenitietoutta ja edistämässä migreeniä sairastavien oikeuksia.

  Tule mukaan vapaaehtoistemme joukkoon!
  Kerro meille, minkälaisesta vapaaehtoistoiminnasta olet kiinnostunut, niin otamme sinuun yhteyttä


  Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

  Liity jäseneksi