fbpx

Jäsenedut

Jäsenedut

Aura-lehti

Jäsenenä saat kotiisi Aura-lehden kaksi kertaa vuodessa. Kattava lukupaketti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa muun muassa yhdistyksen asioista, tutkimuksesta, lääkehoidosta ja sosiaaliturvasta. Lehti tuo lukijoilleen myös vertaistukea, arjen iloa ja vinkkejä hyvinvointiin.

Päänsärkysairaus-ranneke

Lähetämme jäsenpaketin mukana automaattisesti migreeni- / krooninen migreeni-rannekkeen, jota käyttämällä voit viestiä sairaudestasi muille. Vaikeissa migreenitapauksissa rannekkeesta voi olla apua, jos kohtaus alkaa esimerkiksi julkisella paikalla. Jos migreeniin liittyy tajuttomuutta tai puheen puuroutumista, ulkopuoliselle ranneke antaa arvokasta tietoa eikä kohtausta sekoiteta esimerkiksi humalatilaan. Ranneke voi olla myös merkki yhteenkuuluvuudesta: et ole yksin sairautesi kanssa!

Rannekkeita on kolme erilaista, joissa kaikissa on kaksi tekstiä:

 • Migreeni / krooninen migreeni. Vaaleansininen ranneke.
 • Hortonin neuralgia / kolmoishermosärky. Violetti ranneke.
 • Hemipleginen migreeni / Basilaarimigreeni. Tumman sininen ranneke.

Jäsenenä saat haluamasi rannekkeen laittamalla meille viestiä tilaukset(at)migreeni.org.

Kasa päänsärkyrannekkeita, joissa lukee eri päänsärkysairauksien nimiä. Kasa vaaleansinisiä migreeni-rannekkeita, joissa lukee migreeni.

Päänsärkypassi ja -päiväkirja

Jäsenpaketin mukana saat kotiisi myös printatun päänsärkypassin ja päänsärkypäiväkirjan. Säännöllinen kirjaus migreenin esiintyvyydestä, oireista ja kipujen laadusta sekä sijainnista auttavat sinua ja hoitavia tahoja tunnistamaan päänsäryn syitä ja hoidon tarvetta. Päänsärkypassi taas on hyvä pitää esimerkiksi lompakossa mukana yllättävien kohtausten varalta.

 

Yritysyhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut

Vaivattomaksi.fi

Vaivattomaksi.fi-verkkokauppa keskittyy kehonhuollon tuotteisiin. Valikoimasta löytyy migreeniä sairastavien elämää helpottavia tuotteita, kuten Migra Gap, erikokoisia kauratyynyjä ja paljon muuta.

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat 15 % alennuksen koko kaupan valikoimasta koodilla MIGREENI15. Käy tutustumassa tuotteisiin ja hyödynnä etusi osoitteessa https://vaivattomaksi.fi/

 

Fitness24Seven

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat Fitnss24Sevenin vuosijäsenyyden hintaan 219 €/vuosi
➢ Normaalihinta: 319 €/vuosi + aktivointikulut 24,90€/15€
➢ Tarjoushinta sisältää kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut sekä ALV:n (10%)

Jäsenillämme on mahdollisuus aktivoida jäsensopimus Suomen Fitness24Sevenin kuntokeskuksissa vastaanottojen aukioloaikojen puitteissa. Edun saat käyttöösi, kun esität vastaanottopisteellä kuitin maksetusta Migreeniyhdistyksen jäsenmaksusta.

Fitness24Sevenin tilausta koskevaa jäsenmaksua ei palauteta. Fitness24Sevenin jäsenkortti on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. fi.fitness24seven.com/fi

Instrumentarium ja Nissen

 1. Silmälasit: Normaalihintaiset silmälasit – 25 %
 2. Näöntarkastus: Näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Näöntarkastuksen yhteydessä
  silmänpohjakuvaus 25 € (Instrumentarium, norm.35€).
 3. Aurinkolasit: Normaalihintaiset aurinkolasit – 20 %
 4. Piilolinssit: Normaalihintaiset piilolinssit – 25 %
 5. Piilolinssitarkastus: Sovituslinssit, opastus ja jälkitarkastus veloituksetta
 6. Verenpaine- ja verensokerimittarit: (Instrumentarium) – 20 %

Alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Sulkuihin kirjattu, jos etu on saatavilla vain Instrumentarium myymälöistä. Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet. Mainitse toimipisteessä asioidessasi, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

 

Kellumo Oy

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat rentoutuskellunnan hintaan 58 €/kerta (norm. 68 €). Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Kellumon vastaanotolle saapuessasi.

www.kellumo.fi

 

Lab Tex Oy

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat 12 % alennuksen kaikista LabTex Oy:n migreeniin hoitoon liittyvistä tuotteista. Voit tutustua tuotteisiin verkkokaupassa www.labtex.fi/shop/categories/10

Tilaukset sähköpostilla info@labtex.fi. Tilausta tehdessäsi mainitse, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

 

Pharma Nord

Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat Pharma Nordin verkkokaupan kaikista tuotteista 20% alennuksen. Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet.

Pharma Nord 20% alennuskoodi Aura20 verkkokaupan osoitteesta pharmanord.fi/webshop

Bodymaja Oy

Hyödynnä Migreeniyhdistyksen -20% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta bodymaja.fi ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii.

Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä kassalla jäsenetukoodia: bodymig20.
Koodi syötetään ”Käytä kuponkikoodi tästä” -painikkeesta.

Puhti

Etu Puhdin testipaketeista oman hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset laboratoriotestit, jotka voi ottaa ilman lääkärin lähetettä.
Raportilla näytetään selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Puhti-terveystarkastus selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tarjolla on eri kohderyhmille, kuten aktiivisille liikkujille, kasvissyöjille ja yli 50-vuotiaille naisille ja miehille, tarkoitettua testipakettia.

Raportin tuloksista saat Oma Puhti -sivulle, jossa havainnollistetaan selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Saat Puhdin testipaketeista 15% alennuksen koodilla: migreeniyhdistys15

Tutustu ja tilaa: www.puhti.fi

Rela-hierojat Oy

Migreeniyhdistyksen jäsenet saavat seuraavat edut:

 • 25 min hieronta á 23 € (norm. 30 €)
 • 50 min hieronta á 46 € (norm. 60 €)
 • 75 min hieronta á  69 € (norm. 90 €)
 • 110 min hieronta á 99 € (norm. 120 €)

Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Rela-hierojien vastaanotolle saapuessasi.

Voit tehdä varauksen ja tutustua varausehtoihin osoitteessa www.relahierojat.fi. Voit jo ajanvarauksen yhteydessä merkitä lisätietokenttään tekstin Migreeniyhdistyksen jäsenhinnat. Varauksista tulee aina sähköpostitse vahvistus, jossa myös varauskoodi. Muistutusviestin saat 48h ennen varattua aikaa.

SYNLAB

SYNLABissa pääset magneetti- ja laboratoriotutkimuksiin helposti, nopeasti ja edullisesti. Myös ilman lääkärin lähetettä.
SYNLABin toimipisteet palvelevat 30 paikkakunnalla ympäri Suomen.  Migreeniyhdistyksen jäsenenä saat tutkimukset etuhintaan:

 • Laboratoriokokeista -12 % alennus
 • Magneettikuvista -10 % alennus

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi