fbpx

Jäsenedut

JÄSENEDUT

Aura-lehti
Jäsenenä saat kotiisi Aura-lehden kaksi kertaa vuodessa. Kattava lukupaketti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa muun muassa yhdistyksen asioista, tutkimuksesta, lääkehoidosta ja sosiaaliturvasta.
Lehti tuo lukijoilleen myös vertaistukea, arjen iloa ja vinkkejä hyvinvointiin.

Monipuolinen tietopaketti
Kun olet liittynyt jäseneksemme, saat kotiisi monipuolisen tietopaketin, joka sisältää Migreeniyhdistyksen materiaalia, esimerkiksi jäsenlehtiä sekä Päänsärkypassin ja -päiväkirjan.

 

YRITYSYHTEISTYÖKUMPPANIEMME TARJOAMAT JÄSENEDUT

Instrumentarium ja Nissen

 1. Silmälasit: Normaalihintaiset silmälasit – 25 %
 2. Näöntarkastus: Näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Näöntarkastuksen yhteydessä
  silmänpohjakuvaus 25 € (Instrumentarium, norm.35€).
 3. Aurinkolasit: Normaalihintaiset aurinkolasit – 20 %
 4. Piilolinssit: Normaalihintaiset piilolinssit – 25 %
 5. Piilolinssitarkastus: Sovituslinssit, opastus ja jälkitarkastus veloituksetta
 6. Verenpaine- ja verensokerimittarit: (Instrumentarium) – 20 %

Alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Sulkuihin kirjattu, jos etu on saatavilla vain Instrumentarium myymälöistä. Etuja voivat käyttää myös perheenjäsenet. Mainitse toimipisteessä asioidessasi, että olet Migreeniyhdistyksen jäsen.

 

Holiday Club
Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Suomen Migreeniyhdistyksen jäsenet saavat 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista:

 • Turun Caribia hotelli
 • Villas Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot
 • Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Salla hotelli ja loma-asunnot
 • Saariselkä hotelli ja loma-asunnot
 • Loma-asuntokohteet: Airisto, Calahonda (Espanja), Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali

Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous.

Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk. Varaukset www.holidayclubresorts.com tai 0300 870 900. Käytäthän varatessasi koodia: MIGREENI15

 

Puhti
Etu Puhdin testipaketeista oman hyvinvoinnin seurantaan.

Puhdin testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset laboratoriotestit, jotka voi ottaa ilman lääkärin lähetettä. Raportilla näytetään selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tarjolla on lisäksi kahdeksan eri kohderyhmille, kuten aktiivisille liikkujille, kasvissyöjille ja yli 50-vuotiaille naisille ja miehille, tarkoitettua testipakettia.

Testipaketin tilaaminen Puhdin sivuilta on vaivatonta. Testeihin on myös helppo mennä, verikokeen voi ottaa 27 paikkakunnalla Suomessa.

Raportin tuloksista saat Oma Puhti -sivulle, jossa havainnollistetaan selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Saat Puhdin testipaketeista 10% alennuksen koodilla: migreeniyhdistys10
Tutustu ja tilaa: www.puhti.fi

 

Synlab Oy

Jäsenemme saavat seuraavat jäsenedut:

 • Laboratorikokeista -12 %
 • Magneettikuvista -10 %

 

Rela-hierojat Oy

Jäsenemme saavat seuraavat edut:

 • 25 min hieronta á 23 € (norm. 30 €)
 • 50 min hieronta á 46 € (norm. 60 €)
 • 75 min hieronta á  69 € (norm. 90 €)
 • 110 min hieronta á 99 € (norm. 120 €)

Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Rela-hierojien vastaanotolle saapuessasi.

Voit tehdä varauksen ja tutustua varausehtoihin osoitteessa www.relahierojat.fi. Voit jo ajanvarauksen yhteydessä merkitä lisätietokenttään tekstin Migreeniyhdistyksen jäsenhinnat. Varauksista tulee aina sähköpostitse vahvistus, jossa myös varauskoodi. Muistutusviestin saat 48h ennen varattua aikaa.

 

Fitness24Seven

Jäsenemme saavat Fitness24Seven-kuntokeskusten vuosijäsenyyden hintaan 219 €/vuosi (norm. 319 €/vuosi + aktivointikulut 24,90€/15€). Etuhinta sisältää kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut sekä alv:n (10 %).

Jäsenillämme on mahdollisuus aktivoida jäsensopimus Suomen Fitness24Sevenin kuntokeskuksissa vastaanottojen aukioloaikojen puitteissa. Edun saat käyttöösi, kun esität vastaanottopisteellä kuitin maksetusta Migreeniyhdistyksen jäsenmaksusta.

Fitness24Sevenin tilausta koskevaa jäsenmaksua ei palauteta. Fitness24Sevenin jäsenkortti on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. fi.fitness24seven.com/fi

 

Kellumo Oy

Jäsenemme saavat rentoutuskellunnan hintaan 58 €/kerta (norm. 68 €). Edun saat käyttöösi, kun näytät kuitin maksetusta jäsenmaksusta Kellumon vastaanotolle saapuessasi.

www.kellumo.fi

Älä jää yksin!