Siirry sisältöön

Hyvinvointia migreeniarkeen- verkkokurssi

Tervetuloa voimaan paremmin Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssille!

Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssi on 10 viikkoa kestävä kurssi, jossa etsitään pieniä arjen tekoja ja toimia, jotka sopivat sinun elämääsi ja lisäävät hyvää oloasi ja jaksamistasi kivun kanssa. Kurssi käynnistyy 15.1.

Kurssi toteutetaan alustalla, jossa voit päättää oman rytmisi tehdä tehtäviä tai osallistua keskusteluun. Lisäksi kurssin aikana on mahdollisuus osallistua kolmeen yhteiseen Teams- tapaamiseen.

Hyvinvointia migreeniarkeen -​verkkokurssin tavoitteena on tarjota apua, tukea ja turvaa kivun kanssa jaksamiseen erilaisten tehtävien ja vertaistuellisen keskustelun kautta. Kurssilla käydään läpi muun muassa palautumisen, ravitsemuksen, omien rajojen tunnistamisen ja itsemyötätunnon teemoja.

Kurssin valmentajana toimii kipuun erikoistunut sairaanhoitaja Taina Lahti. Taina sairastaa itse migreeniä, joten kurssin teemat ovat hänelle tuttuja myös omakohtaisesti. Taina kertoo kurssin sisällöstä https://youtu.be/rxiJAXBhFuk(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) .

Valmennus kestää kymmenen viikkoa ja sen hinta on 50 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 11.1.: toimisto(a)migreeni.org 

Lisätietoja: https://migreeni.org/tukea/ohjattu-toiminta/hyvinvointia-migreeniarkeen-verkkokurssi/(avautuu uuteen ikkunaan)