Siirry sisältöön

Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssi

Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssilla käydään läpi hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja perehdytään näihin myös kivun näkökulmasta.

Seuraava kurssi alkaa 15.1.2024.

Ajankohtaiset tiedot Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssin aikatauluista päivitetään tapahtumakalenteriin. (avautuu uuteen ikkunaan)

Verkkokurssi tukee kivun kanssa jaksamista

Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssin tavoitteena on tarjota apua, tukea ja turvaa kivun kanssa jaksamiseen erilaisten tehtävien ja vertaistuellisen keskustelun kautta. Tarkoituksena on löytää pieniä arjen tekoja ja toimia, jotka sopivat sinun elämääsi ja lisäävät hyvää oloasi ja jaksamistasi kivun kanssa! Muutos ja tuki tapahtuvat osana omaa arkea – voit päättää itsellesi sopivan tavan osallistua ja oman rytmisi tehdä tehtäviä tai osallistua keskusteluun.

Kurssilla käydään läpi muun muassa seuraavia teemoja:

Kurssin valmentajana toimii sairaanhoitaja Taina Lahti, joka on työskennellyt pitkään neurokirurgisessa yksikössä. Taina sairastaa migreeniä, joten hänellä on omakohtaista kokemusta kurssin aiheista.

Kurssi toteutetaan tietosuojatulla mCoach-alustalla, jossa tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin. Lisäksi ryhmä kokoontuu kurssin aikana kolmeen yhteiseen Teams- tapaamiseen. Osallistuminen kurssille on mahdollista minkä tahansa laitteen www-selaimella (tietokone, tabletti, älypuhelin) sekä Apple- ja Android-älylaitteiden sovelluksella.

Valmennus kestää kymmenen viikkoa ja sen hinta on 50 euroa.

Kurssin valmentaja Taina Lahti kertoo kurssin sisällöstä:

Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssin ohjaaja Taina Lahti

Lisätietoja

Minna Tukeva
Järjestökoordinaattori
puh. 050 401 2321