fbpx

Suomen Migreeniyhdistys

Migreeni koskettaa joka viidettä suomalaista jossain elämänvaiheessa. Migreeni on aikuisiän yleisin neurologinen sairaus, joka vaikuttaa merkittävästi elämän eri osa-alueisiin, esimerkiksi työkykyyn ja sosiaalisiin suhteisiin. Migreeni on aliarvostettu ja alidiagnosoitu sairaus – tarvitaan lisää tietoa, jotta ymmärrys sairautta kohtaan lisääntyy.

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tarjoaa tietoa ja tukea migreeniä sekä vaikeita ja harvinaisia päänsärkysairauksia sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Toimimme migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien edunvalvojana.

Migreeniyhdistys valvoo migreeniä ja muita vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa. Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Migreeniyhdistyksen toimintaan osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta vain varsinaisella jäsenellä on oikeus äänestää sääntömääräisissä kokouksissa. Liity jäseneksi tästä.

Migreeniyhdistyksen strategia vuosille 2022-2024 (pdf)

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin meitä kuunnellaan.

Liity jäseneksi