Siirry sisältöön

Mitä teemme

Tarjoamme tietoa ja tukea migreenin kanssa eläville ja toimimme migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien edunvalvojana. Tutustu yhdistyksen toimintamuotoihin.

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tarjoaa tietoa ja tukea migreeniä sekä vaikeita ja harvinaisia päänsärkysairauksia sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Toimimme migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien edunvalvojana.

Migreeniyhdistys valvoo migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa. Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Migreeniyhdistyksen toimintaan osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, mutta vain varsinaisella jäsenellä on oikeus äänestää sääntömääräisissä kokouksissa. Liity jäseneksi tästä(avautuu uuteen ikkunaan).

Toimintamme arvot

Ihmisläheisyys, tasavertaisuus ja läpinäkyvyys.

Toimintamuodot

Etsimme ja tuotamme luotettavaa tietoa sekä välitämme sitä

Tuemme migreeniä ja päänsärkysairauksia sairastavia

Tutustu toimintakertomuksiin

Yhdistyksen hallitus

Marika Aro
puheenjohtaja
puh. 050 325 2570

Kirsi Broström, Turku, varapuheenjohtaja
Ville Artto, Helsinki
Emilia Lindroos, Espoo
Mervi Saikkonen, Järvenpää
Mirjami Tran Minh, Helsinki
Anu Ylönen, Tampere

Varajäsenet:
Carita Åkerblom, Helsinki
Milla Pohtio, Helsinki