Siirry sisältöön

Haemme järjestötyön ja viestinnän asiantuntijaa

Viihdyt meillä, jos olet sielultasi järjestöihminen, et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja purkaa stressiä huumorin keinoin. Olet luontainen tiimipeluri, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti.

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen viestinnän ja järjestötyön moniosaajaa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto mieluiten viestinnän alalta. Plussaa on, jos sinulla on sosiaalialan peruskoulutus pohjalla. Sinulla on kokemusta pienen yhdistyksen arjesta ja tiedät sitä kautta, miten moninaisia päivittäiset työtehtävät ovat.

Olet idearikas sisällöntuottaja ja ennen kaikkea erinomainen kirjoittaja. Sinulta syntyvät vaivattomasti niin lausunnot ja toimintakertomukset kuin lehdistötiedotteet ja somepäivityksetkin. Osaat tunnistaa kohderyhmän tarpeet ja kehittää viestintää sen mukaan.

Työnkuva koostuu sekä viestinnän suunnittelusta ja strategisesta kehittämisestä että päivittäisen arkiviestinnän toteuttamisesta. Jotta selviät näistä, tarvitset rennon ja huumorintajuisen asenteen lisäksi hyvät tiedonhankintakyvyt ja vankkaa viestinnän osaamista. Organisaatiomme on kehitysvaiheessa, joten tarvitset kykyä organisoida ja rakentaa itse omaa työnkuvaasi ja kestää keskeneräisyyttä muuttuvassa maailmassa. Sitä mitä et osaa, olet innostunut opettelemaan.

Viestinnän lisäksi työtehtäviisi kuuluu edunvalvontaa ja yritysyhteistyötä sekä pienen yhdistyksen arjen pyörittämistä kuten toimistotöitä, puheluihin vastaamista, postittamista ja asioiden hoitamista. Siksi on tärkeää, että olet ripeä ja toimeen tarttuva ja työotteesi on käytännönläheinen.

Viihdyt meillä, jos olet sielultasi järjestöihminen, et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, osaat pitää langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja purkaa stressiä huumorin keinoin. Olet luontainen tiimipeluri, mutta pystyt toimimaan myös itseohjautuvasti. Innostut siitä, että sinulla on jatkuvasti monta palloa ilmassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 5 ja on koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen 2700-3000 €/kk. Työ sijoittuu toimistollemme Helsingin Malmille ja sisältää jonkin verran matkustamista ja iltatyötä. Osan työstä voi sovitusti suorittaa etätyönä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa työtään ja yhdistystä, kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa on innostunut tekemisen meininki, joustavat työajat ja ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä migreenin kanssa elävien hyväksi.

Innostuitko? Lähetä kirjallinen ansioluettelo ja videomuotoinen (pituus noin 1 minuutti) hakemuksesi su 7.5.2023 mennessä: rekry@migreeni.org

Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Sirpa Hietaranta 19.4. klo 10–12 ja 26.4. klo 10–12 p. 050 4484 909 ja viestintäkoordinaattori Essi Roisko 20.–21.4. klo 13–15 ja 26.4. klo 10–12 p. 050 57 81169.