Siirry sisältöön

Migreeni ja koronavirus

Koronavirus aiheuttaa influenssaa muistuttavia oireita. Oireita voivat olla yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut ja päänsärky.

Ajantasaiset tiedot koronaviruksesta löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Migreeni ja koronavirus

Ohjeita

Apua ja tukea etänä

Lääkärin ja neurologin etävastaanotot voivat olla mahdollisia esimerkiksi videoyhteydellä, chatilla tai puhelimitse. Myös sairaanhoitajan vastaanotolle voi päästä etänä. Etävastaanottoja tarjoavat julkinen ja yksityinen sektori. Otathan selvää hoidostasi vastaavan tahon mahdollisuuksista. Apua ja ohjausta voit löytää puhelin- ja terveysneuvonnasta.

Erikoissairaanhoidon etävastaanoton voit löytää Omapolku-palvelukanavasta. Lisää tietoa löydät Terveyskylän(siirryt toiseen palveluun) sivuilta ja asiointipalvelut löydät HUSin(siirryt toiseen palveluun) sivuilta.

Valtakunnallinen päivystysapunumero(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun): 116 117

Puhelinneuvonta koronaviruksesta:(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 0295 535 535

Keskusteluapua kriisipuhelimesta ympärivuorokautisesti(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun): 09 2525 0111

Sairaustodistus

Tartuntatautipäiväraha

Migreeniyhdistys päivystää arkisin chatissa ja on valmis tukemaan sinua mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Tietomme löydät yhteystiedoista. Yhdistys pysyy tilanteen tasalla ja tiedottaa siitä eri kanavissa. Toimintaa järjestetään kevään aikana verkossa, joten pysy kuulolla! Et ole yksin!