Siirry sisältöön

Migreeniyhdistys on ottanut käyttöön mobiilijäsenkortin

Migreeniyhdistyksellä on nyt käytössä sähköinen mobiilijäsenkortti. Mobiilijäsenkortilla voit esimerkiksi tarkistaa jäsentietosi ja todentaa jäsenyytesi.

Migreeniyhdistyksen mobiilijäsenkortti on sähköinen jäsenkortti. Se toimii tietokoneen ja kaikkien mobiililaitteiden (puhelin, tabletti) internet-selaimessa. 

Mobiilijäsenkortista voit tarkistaa jäsentietosi kuten jäsenlaskusi maksutilanteen, ja tehdä itse esimerkiksi osoitteenmuutoksen. Kortilla voit myös todentaa jäsenyytesi hyödyntäessäsi Migreeniyhdistyksen jäsenetuja.

Kortista löydät Migreeniyhdistyksen jäsenedut, pääset lukemaan uusimpia julkaisujamme sekä tutustumaan päänsärkypäiväkirjaan ja -passiin.

Mobiilijäsenkortti täydentää aiempia jäsenpalveluitamme, ja jäsentiedot on edelleen mahdollista tarkistaa myös sähköpostitse toimisto(a)migreeni.org. 

Mobiilijäsenkortti toimii osoitteessa: mobiili.migreeni.org(siirryt toiseen palveluun)

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilataan sähköpostiin salasana klikkaamalla “Tilaa uusi salasana”. Näin saat sähköpostiosoitteeseesi varmistuskoodin, jolla pääset luomaan oman salasanasi.

Lisätietoja: toimisto(a)migreeni.org