Siirry sisältöön

Miten voisimme kehittyä? – Kohderyhmäkysely tuotti 120 vastausta

Mihin suuntaan yhdistystä pitäisi kehittää? Me kysyimme - te vastasitte!

Saimme elo-syyskuussa tehtyyn kohderyhmäkyselyyn upeat 120 vastausta. Suuri kiitos jokaiselle vastanneelle!

Toiminnassamme onnistuneeksi nähtiin etenkin tiedottaminen, aktiivisuus sosiaalisessa mediassa, hyvä näkyvyys ja vaikuttamistyö. ”Yhdistys ajaa migreeniä sairastavien asiaa ja tuo näkyvyyttä, jotta ihmiset ymmärtäisivät sairautta paremmin”, perusteltiin vastauksissa.

Hyvinä asioina esiin nousivat myös yhdistyksen tarjoama vertaistuki, informatiiviset verkkosivut sekä monipuolinen ja asiantunteva Päänsärky-lehti.

Saimme myös hyviä kehittämisehdotuksia. Toiveena oli, että yhdistys jatkaa edelleen tunnettuuden kasvattamista, jotta migreenitietous yhteiskunnassa leviää. Lisäksi toivottiin, että toimintaa laajennettaisiin nykyistä enemmän myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Myös vertaistuesta ja sen merkityksestä toivottiin tietoa, ja toiveena oli mm. saada kuulla enemmän migreeniä sairastavien arjesta, sairaudesta ja selviytymiskeinoista.

Lähdemme kehittämään yhdistystä tähän suuntaan. Olemme migreenin kanssa elävien oma yhdistys, ja on tärkeää, että pystymme vastaamaan kohderyhmämme tarpeisiin.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin LabTex Care Nordic® -vesityyny, jonka voitti Kirsi Kauppi. Lämpimät onnittelut!