Siirry sisältöön

Espoon vertaisryhmätapaaminen

Tervetuloa Suomen Migreeniyhdistys ry:n Espoon vertaisryhmään.

Vertaisryhmässä vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämisestä. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä Migreeniyhdistyksen jäsenyyttä. Mukaan voit tulla koska vain, niin usein kun haluat tai pääset. Myös läheiset ovat tervetulleita. Toimintaa perustuu vertaistukeen ja vertaisohjaajina toimivat Migreeniyhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset. Espoossa vertaisohjaajana toimii Hannele.

Kevät 2024 kokoontumisajat:

16.1. klo 18:00- 19:00
15.2. klo 18:00- 19:00
19.3. klo 18:00- 19:00
Ryhmän toiminta jatkuu huhti-toukokuussa, mutta tilavaraus vahvistuu näihin vasta huhtikuun alussa. Suunnitellut aikataulut:
23.4.
21.5.

Paikka: Opinmäen koulutuskeskus, Luokka B325
Osoite: Lillhemtintie 1, Espoo

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja saamaan vertaistukea!

Huomioi nämä asiat ryhmään tullessasi

  • Migreeni on yksilöllinen sairaus ja jokaisen kokemukset ja oireet ovat yksilöllisiä. Kenenkään sairautta ei saa väheksyä. 
  • Myös migreenin hoitokeinot ovat yksilöllisiä. Mikä toimii yhdellä, ei toimi välttämättä toisella. Lääkityksiin ja hoitoihin vaikuttavat myös esimerkiksi muut sairaudet. Yksilölliset hoitoa koskevat asiat selvitetään oman hoitotahon kanssa.
  • Keskustelu voi olla yksityistä ja arkaluontoista. Vertaisryhmätoiminta perustuu luottamuksellisuuteen, eikä ryhmässä keskusteltua jaeta ryhmän ulkopuolelle.
  • Jokainen ryhmän jäsen on vastuussa siitä, että keskustelua käydään hyvässä hengessä toisten mielipiteitä kunnioittaen.
  • Ryhmätoiminta perustuu ryhmäläisten kokemuspohjaiseen vertaiskeskusteluun, eikä näin ollen vastaa virallista hoitoa tai terapiaa.
  • Tulethan tuoksutta.

Lisätietoja Migreeniyhdistyksen vertaistoiminnasta saat nettisivujemme Vertaistuki(avautuu uuteen ikkunaan)-osiosta