Siirry sisältöön

Migreeni työelämässä – Osatyökykyisyys

Migreeni työelämässä -webinaarissa kuullaan asiaa osatyökykyisyydestä. Työkyky ei säily kenelläkään samanlaisena läpi työelämän. Migreeni voi vaikuttaa merkittävästi opiskeluissa etenemiseen sekä työelämässä jaksamiseen. Mutta mitä tällaisessa tilanteessa voisi tehdä? Mistä saa tukea ja miten selviää taloudellisesti?

Vates-säätiön kehittämiskoordinaattori Mari Bergman kertoo asiantuntijaluennollaan, mitä tehdä silloin, kun työkyky heikkenee ja täytyy miettiä ratkaisuja. Vates-säätiö ry toimii asiantuntijaorganisaationa vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaiseksi työllistymiseksi. Asiantuntijaluennon lisäksi kokemuspuheenvuoron pitää Malla Hiltunen. Illan päätteeksi kuullaan ennakkoon ja yleisöstä tulleita kysymyksiä ja keskustelua aiheesta.

Ennakkokysymyksiä ei enää pysty jättämään, mutta kysymyksiä voi kirjoittaa luennon aikana Zoomin chattiin.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa, joten siihen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistujien kamerat ja mikit eivät ole päällä tilaisuuden aikana, mutta keskustelua voi käydä chatin välityksellä.

Webinaariin pääsee liittymään tapahtumapäivänä klo 17:55 alkaen tämän linkin kautta: https://us06web.zoom.us/j/83848249151(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Luennosta tulee tekstitetty tallenne Migreeniyhdistyksen YouTube-kanavalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!