Siirry sisältöön

Migreeniyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Koulutuksessa tutustumme yhdistyksemme arvoihin, toimintatapoihin ja vapaaehtoistehtäviin sekä käymme läpi vapaaehtoistoiminnan yleisiä periaatteita.

Migreeniyhdistyksessä on tarjolla useita erilaisia vapaaehtoistoiminnan tehtäviä ja toimintaan on mahdollista sitoutua pidemmäksi aikaa tai vain hetkeksi, ihan omien aikataulujen mukaisesti. Vapaaehtoisena voit toimia mm. vertaisryhmän ohjaajana, chat-ohjaajana, yksilövertaiskeskustelijana, somelähettiläänä, Migreeniyhdistyksen Facebookin keskusteluryhmien ylläpitäjänä tai tulla vaikkapa mukaan erilaisiin tapahtumiin. Lisätietoa näistä ja muista vapaaehtoistehtävistämme löydät nettisivuiltamme osoitteesta: https://migreeni.org/vapaaehtoistoiminta/

Vapaaehtoistoiminnassa pääset antamaan aikaasi tärkeän asian hyväksi ja osallistumaan vertaistoiminnan toteuttamiseen. Vapaaehtoisena toimiessasi saat vertaistukea myös omaan arkeesi.

Koulutus on maksuton, eikä vielä sido toimintaan.

Paikka: Koulutus pidetään verkossa Teams- koulutuksena, joten osallistua voit mistä päin Suomea tahansa. Koulutuslinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse 7.2.
Päivä: 11.2.2023
Kellonaika: klo 10:00 – 14:00 (sisältää ruokatauon)

Ilmoittaudu mukaan 5.2. mennessä. Ilmoittautumislinkin löydät alta.

ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://forms.office.com/e/YENCrZ1zbi(siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja

Jenni Voutilainen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
puh. 050 380 0866