Siirry sisältöön

TRE-kurssi etäyhteydellä

TRE vahvistaa itsetuntemusta ja voimistaa läsnäolemisen kokemusta omassa kehossa. Kun keho löytää takaisin luontaiseen tasapainoonsa, myös mieli voi paremmin.

Tervetuloa verkkokurssille oppimaan TRE-menetelmä stressin purkuun ja kehon rentoutumiseen!

Kurssi pidetään etäyhteydellä Zoomissa ja ohjaajana toimii sertifioitu TRE-ohjaaja, tanssitaitelija ja kasvatustieteen yo. Heidi Naakka.

Zoom-kurssin hinta 65 euroa Migreeniyhdistyksenjäsenille ja 80 euroa ei-jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse heidi.treart@gmail.com . Kerro ilmoittautuessasi, oletko yhdistyksen jäsen.

TRE -stressinpurkumenetelmän aloituskurssilla käynnistetään jokaisen asiakkaan yksilöllinen TRE-prosessi. Kyseessä on itsehoitomenetelmä ja kurssin jälkeen jokainen osallistuja voi harjoittaa TRE-menetelmää itsenäisesti. TRE-stressinpurkumenetelmä on puhtaasti fysiologinen tapahtuma. Kyse on refleksinkaltaisesta, primitiivisestä toiminnosta, joka tulee näkyviin kehoa ja mieltä lempeästi palauttavana tärinänä.

TRE eli Tension, Stress and Trauma Releasing exercises on neurologis-fysiologinen prosessi, jossa autonomista hermostoa hyväksikäyttäen saadaan aikaan kehossa jännityksiä vapauttava neurogeeninen tärinä. Työpajassa saadaan tietoa TRE-menetelmän perusteista ja taustasta, itsesäätelystä, tehdään tärinän aloittavat alkuliikkeet ja täristään. Harjoituksen jälkeen keskustellaan yhdessä kokemuksesta ja kerrataan ohjeet kotiharjoittelua varten.

TRE:n avulla voi helpottaa stressioireita ja edesauttaa kehon rentoutumista sekä edistää niin fyysisen kuin psyykkisen rasituksen jälkeistä palautumista. TRE vahvistaa itsetuntemusta ja voimistaa läsnäolemisen kokemusta omassa kehossa. TRE-harjoitusta käytetään myös traumojen hoidossa. Säännöllisen harjoittamisen myötä elämän aikana eri stressitilanteissa kertyneet krooniset lihasjännitykset alkavat vapautua ja autonomisen hermoston ylivireys tasaantua. Kun keho löytää takaisin luontaiseen tasapainoonsa, myös mieli voi paremmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Heidi Naakka