Siirry sisältöön

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Tervetuloa mukaan Suomen Migreeniyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukseen!

Koulutuksessa tutustumme yhdistyksemme arvoihin, toimintatapoihin ja vapaaehtoistehtäviin sekä käymme läpi vapaaehtoistoiminnan yleisiä periaatteita.

Migreeniyhdistyksessä on tarjolla useita erilaisia vapaaehtoistoiminnan tehtäviä ja toimintaan on mahdollista sitoutua pidemmäksi aikaa tai vain hetkeksi, ihan omien aikataulujen mukaisesti. Vapaaehtoisena voit toimia mm. vertaisryhmän ohjaajana, chat-ohjaajana, yksilövertaiskeskustelijana, somelähettiläänä, Migreeniyhdistyksen Facebookin keskusteluryhmien ylläpitäjänä tai tulla vaikkapa mukaan erilaisiin tapahtumiin. Lisätietoa näistä ja muista vapaaehtoistehtävistämme löydät nettisivuiltamme osoitteesta: https://migreeni.org/tule-mukaan/vapaaehtoistoiminta/(avautuu uuteen ikkunaan)

Vapaaehtoistoiminnassa pääset antamaan aikaasi tärkeän asian hyväksi ja osallistumaan vertaistoiminnan toteuttamiseen. Vapaaehtoisena toimiessasi saat vertaistukea myös omaan arkeesi.
Koulutus on maksuton, eikä vielä sido toimintaan.

Paikka: Koulutus pidetään verkossa Teams- koulutuksena, joten osallistua voit mistä päin Suomea tahansa. Koulutuslinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse 26.9.

Päivä: 30.9.2023

Kellonaika: klo 10:00 – 14:00 (sisältää ruokatauon)

Ilmoittaudu mukaan 25.9. mennessä. Ilmoittautumislinkin löydät alta.
ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://forms.office.com/e/(siirryt toiseen palveluun)PMXJHGWGi0(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätiedot
Ninni Reponen (20.8.23 asti)
vs. vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
ninni.reponen@migreeni.org
puh 050 380 0866

Jenni Voutilainen (21.8.23 alkaen)
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
jenni.voutilainen@migreeni.org
puh 050 380 0866