Siirry sisältöön

Tuettu loma harvinaista tai vaikeaa migreeniä sairastaville

Suomen Migreeniyhdistys järjestää tuetun loman 20 harvinaista tai vaikeaa migreeniä sairastavalle. Loman teemana on Voimaa vertaisuudesta -lomat omatoimisille aikuisille. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa Kylpylähotelli Kunnonpaikassa.

Aika: 11.–15.8.2024

Paikka: Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Täysihoitoon kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen. Jokaisella lomalla on monipuolista, ohjattua, maksutonta ohjelmaa.

Loman omavastuuosuus on 25 €/vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen.

Hakuaika lomille päättyy 3 kuukautta ennen loman alkua. Lomalle valituille lähetetään kutsu noin 2 kuukautta ennen loman alkua paperipostilla tai sähköpostilla. HUOM! Kielteisistä päätöksiä ei ilmoiteta.

Vertaisloma aikuisille on tarkoitettu henkilöille, joita yhdistää saman sairauden, vamman tai elämäntilanteen tuomat haasteet. Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen.

Hakuohjeet:

Lisätietoja saat osoitteesta lomat@mtlh.fi ja puhelimitse 010 2193 460 (arkisin klo 9-13). Lisätietoja löydät myös MTLH:n verkkosivuilta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).