Siirry sisältöön

Uusien vapaaehtoisten peruskoulutus

30.9.2023 klo 10:00-14:00. Koulutus pidetään verkossa Teams- koulutuksena, joten osallistua voit mistä päin Suomea tahansa.

Kaksi naista istuu sohvilla keskustelemassa

Tervetuloa mukaan Suomen Migreeniyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukseen!

Koulutuksessa tutustumme yhdistyksemme arvoihin, toimintatapoihin ja vapaaehtoistehtäviin sekä käymme läpi vapaaehtoistoiminnan yleisiä periaatteita.

Migreeniyhdistyksessä on tarjolla useita erilaisia vapaaehtoistoiminnan tehtäviä ja toimintaan on mahdollista sitoutua pidemmäksi aikaa tai vain hetkeksi, ihan omien aikataulujen mukaisesti. Vapaaehtoisena voit toimia mm. vertaisryhmän ohjaajana, chat-ohjaajana, yksilövertaiskeskustelijana, somelähettiläänä, Migreeniyhdistyksen Facebookin keskusteluryhmien ylläpitäjänä tai tulla vaikkapa mukaan erilaisiin tapahtumiin. Lisätietoa näistä ja muista vapaaehtoistehtävistämme löydät nettisivuiltamme osoitteesta: https://migreeni.org/tule-mukaan/vapaaehtoistoiminta/(avautuu uuteen ikkunaan)(avautuu uuteen ikkunaan)

Vapaaehtoistoiminnassa pääset antamaan aikaasi tärkeän asian hyväksi ja osallistumaan vertaistoiminnan toteuttamiseen. Vapaaehtoisena toimiessasi saat vertaistukea myös omaan arkeesi.
Koulutus on maksuton, eikä vielä sido toimintaan.

Paikka: Koulutus pidetään verkossa Teams- koulutuksena, joten osallistua voit mistä päin Suomea tahansa. Koulutuslinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse 26.9.

Päivä: 30.9.2023

Kellonaika: klo 10:00 – 14:00 (sisältää ruokatauon)

Ilmoittaudu mukaan 25.9. mennessä. Ilmoittautumislinkin löydät alta.
ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://forms.office.com/e/PMXJHGWGi0(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätiedot

Jenni Voutilainen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
jenni.voutilainen(a)migreeni.org
puh 050 380 0866