Siirry sisältöön

Migreeniyhdistykselle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka-merkki

MIELI Suomen mielenterveys ry on myöntänyt Suomen Migreeniyhdistykselle Hyvän mielen työpaikka® -merkin. Merkki on tunnustus sitoutumisesta mielenterveyden edistämiseen työpaikalla.

Hyvän mielen työpaikka® -merkkiä haetaan hakemuksella, jossa arvioidaan työpaikan mielenterveyttä edistäviä käytäntöjä. Merkin saamisen edellytyksenä on, että mielenterveyden edistämistä johdetaan suunnitelmallisesti, työpaikan arkikäytännöt tukevat mielenterveyttä ja työntekijöiden mielenterveyttä tuetaan erilaisissa elämäntilanteissa. Migreeniyhdistyksen hakemus sai MIELI ry:ltä paljon positiivista palautetta.

– Meitä lämmitti etenkin yhteisöllisyyden ja hyvän ilmapiirin vahvistamiseen panostaminen sekä siihen tähtäävät toimet, kuten hyvien ideoiden jakamiseen kannustaminen, luottamuksen rakentaminen ja vuorovaikutteiseen keskustelukulttuuriin rohkaiseminen. Työyhteisönne lämminhenkisyys nousi esiin myös siinä, miten tuette työntekijöitä erilaisissa elämäntilanteissa. Joustavuus, pyrkimys pitää kynnys matalana vaikeuksista kertomiseen ja mahdollisuus tarvittaessa työn muokkaukseen, osoittavat, että olette paneutuneet asiaan.

Merkin saaminen juuri tänä vuonna, kun Migreeniyhdistyksessä vietetään mielenterveyden teemavuotta, on todella merkittävää. Merkki vahvistaa yhdistyksen tekemää työtä ja kannustaa ylläpitämään mielenterveyttä tukevaa työilmapiiriä.

Hyvän mielen työpaikka® -merkki(siirryt toiseen palveluun) on kehitetty osana Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Hyvän mielen työpaikka -hanketta, jonka tavoitteena on kehittää ja parantaa suomalaista työelämää sekä kansanterveyttä luomalla mielenterveyttä edistäviä ratkaisuja työpaikoille.

Vihreällä taustalla valkoisella teksti Hyvän mielen työpaikka 2022.