Siirry sisältöön

Hyvinvointia migreeniarkeen- verkkokurssi

Tervetuloa voimaan paremmin Hyvinvointia migreeniarkeen -verkkokurssille!


8 viikon kurssilla etsitään pieniä arjen tekoja ja toimia, jotka sopivat sinun elämääsi ja lisäävät hyvää oloasi ja jaksamistasi kivun kanssa. Kurssi järjestetään 25.9.-19.11.

Kurssi toteutetaan alustalla, jossa voit päättää oman rytmisi tehdä tehtäviä tai osallistua keskusteluun. Lisäksi kurssin aikana on mahdollisuus osallistua kahteen yhteiseen Teams- tapaamiseen, maanantaina 25.9. ja maanantaina 30.10 klo 18.00.

Hyvinvointia migreeniarkeen -​verkkokurssin tavoitteena on tarjota apua, tukea ja turvaa kivun kanssa jaksamiseen erilaisten tehtävien ja vertaistuellisen keskustelun kautta. Kurssilla käydään läpi muun muassa palautumisen, ravitsemuksen, omien rajojen tunnistamisen ja itsemyötätunnon teemoja.

Kurssin valmentajana toimii kipuun erikoistunut sairaanhoitaja Taina Lahti. Taina sairastaa itse migreeniä, joten kurssin teemat ovat hänelle tuttuja myös omakohtaisesti. Taina kertoo kurssin sisällöstä https://youtu.be/rxiJAXBhFuk(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) .

Valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja sen hinta on 50 euroa.

HUOM.! Kurssin ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 24.9. saakka. Sitovat ilmoittautumiset: toimisto(a)migreeni.org 

Lisätietoja https://migreeni.org/tukea/ohjattu-toiminta/hyvinvointia-migreeniarkeen-verkkokurssi/(avautuu uuteen ikkunaan)