Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Suomen Migreeniyhdistys ry:n verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), joka pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Migreeniyhdistyksen verkkosivusto migreeni.org on julkaistu ennen saavutettavuusvaatimusten voimaantuloa 23.9.2018. Tämä seloste on laadittu 18.9.2020 ja olemme arvioineet saavutettavuuden itse.

Sivusto täyttää suurimmilta osin lain vaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Suurimmat puutteet liittyvät liitetiedostojen saavutettavuuteen sekä videoiden tekstitykseen. Suurin osa sivuston liitetiedostoista sekä videoista on ladattu sivustolle ennen 23.9.2018 ennen saavutettavuusvaatimusten voimaantuloa. Näitä päivitetään resurssien mukaan uusiin, saavutettaviin versioihin.

Palaute ja yhteydenotto

Voit antaa palautetta havaitsemistasi puutteista saavutettavuusvaatimuksiin verrattuna. Kerro asiasta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna siitä ensin palautetta meille: toimisto(a)migreeni.org. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Verkkosivusto: saavutettavuusvaatimukset.fi
Sähköposti: saavutettavuus(a)avi.fi
Puhelin: (vaihde) 0295 016 000